Zona Zona Exterior Zona de Vest
Suprafețe Suprafețe 60mp - 75mp

Aria Residence este un complex rezidential dezvoltat in Zona De Vest a Bucurestiului, ce va fi alcatuit din blocuri cu regim de inaltime P+2, dispuspe o suprafata de teren de 10.000 mp si care va avea in componenta atat garsoniere cat si apartamente cu 2, 3 si 4 camere.

Tip imobilCamereNr. imobileSuprafata
Apartament 2060m2
Apartament 3075m2

Detalii

Aria Residence este un ansamblu rezidential gandit in cele mai mici detalii, fiind dedicat in special familiilor tinere, dar nu numai, conceput si pus in practica sa ofere rezidentilor sai confortul necesar, spatii locative variate, acces usor la mijloacele de transport in comun, siguranta si intimitate, precum si numeroase facilitati pentru petrecerea timpului liber. 

Pentru copii va fi amenajat un loc de joaca special cu tobogane, leagane, labirinturi, cat si alte accesorii ce le vor mentine viu interesul pentru activitatile in aer liber.

Sistemul de securitate implementat in Aria Residence (monitorizare video) pentru toate spatiile comune, cat si paza umana la punctele de acces in ansamblu (cartierul fiind un ansamblu rezidential cu circuit inchis) vor asigura un confort sporit rezidentilor ansamblului.

In interiorul ansamblului vor fi  deschise o alimentara, o cafenea, un restaurant insotit de terasa si piscina, cat si un dispensar, o gradinita, un after school cat si un centru de Spa ce va fii insotit de sala de fitnes si sala de Spinning si Aerobic.

Localizare

Cartierul in care este situat ansamblul rezidential, este situat la sud-vest fata de Bucuresti si se individualizeaza de celelalte localitati prin apropierea de capitala, fiind practic limitrof cu sectorul V al Bucurestiulusi, la numai 7 km fata de centrul Bucurestiului (plasat in interiroul inelului de centura) si s-a remarcat in ultimii ani ca fiind zona rezidentiala cu cea mai puternica dezvoltare urbanistica.

Accesul catre cartier este unul facil-direct din Sos. Alexandriei si este deservit de multiple mijloace de transport in comun (R.AT.B., linii private maxi-taxi, etc).

Finisaje

Imobilele din cadrul ansamblului Aria Residence se vand complet finisate (la cheie!), bransate la toate utilitatile, contorizate separat, centrala proprie de apartament.

Puteti sa interveniti asupra modului in care se finiseaza apartamentul ales de dvs si sa-l personalizati dupa propriul gust avand la dispozitie o gama variata de modele si culori in ceea ce priveste gresia, faianta, parchetul, usile  interioare daca rezervarea apartamentului se face din timp. 

Apartamentele se vand complet mobilate si utilate!

Aria Residence este conceput sa intruneasca cele mai riguroase cerinte locative si sa ofere celor care vor achizitiona o locuinta in cadrul ansamblului numeroase beneficii, confort, siguranta, preturi de achizitie decente, precum si garantia unei alegeri potrivite.

Ansamblul ofera varietate, spatii concepute sa multumeasca  diferite categorii de clienti, este generos ca spatiu util si echilibrat in compartimentare, iar gradul ridicat de finisare interioara precum si materialele de foarte buna calitate folosite la amenajare  sunt deja recunoscute pe piata de profil.

Blocurile au fost concepute sa asigure un grad ridicat de siguranta, rezistenta, confort si functionalitate. Imobilele au fost proiectate in conformitate cu noile standarde cu privire la siguranta constructiilor, avand ca principala baza prescriptiile de proiectare seismica existente in Romania.

Preturi

  • 2 Camere - 60 mp utili - 46.500 Euro (T.V.A. 5% inclus)
  • 3 Camere - 75 mp utili - 56.500 Euro (T.V.A. 5% inclus)

Conditii de plata

Avans minim 5% iar diferenta de pret se va achita cash/credit bancar prin programul Prima Casa.