An predare An predare Finalizat
Nr camere Nr camere 1 - 3 camere
Suprafata Suprafata 47 mp - 76 mp
Pret Pret 79.380 - 139.160 Euro

Descriere Atria Urban Resort

Ansamblu Rezidenţial Bucureşti Nord - Sector 1 - în vecinătatea cartierului Bucureştii Noi şi Lacul Străuleşti - Apartamente tip studiouri, 2, 3 sau 4 camere cu grădini şi terase proprii sau balcoane spaţioase.
Faza 1 a fost dată în folosinţă la începutul anului 2020 şi mai sunt disponibile doar câteva modele de apartamente. Faza 2 este în construcţie, are termen de livrare la final de toamnă 2021 şi cuprinde peste 70 de modele de apartamente.

SPIRITUL UNUI RESORT

Spaţiile verzi interioare sunt sufletul fiecăreia din cele 4 etape de dezvoltare. Aici copacii vor creşte odată cu copiii, iar rezidenţii îşi vor încărca bateriile şi vor dezvolta comunitatea proprie. Copiii vor alerga prin tuneluri de sălcii şi vor aluneca pe tobogane integrate complet în mediul înconjurător, intrările în clădiri vor fi adăpostite de arcadele viu colorate de glicină, iar intimitatea grădinilor apartamentelor va fi asigurată de coline înverzite.

Spaţiile verzi, proiectate de un inginer peisagist francez pasionat, vor ocupa cel puţin 25% din teren, aproximativ 23.500mp, fiecare etapă având o zonă centrală, delimitată de clădiri, unde se regăseşte spaţiul de relaxare cu zone de aer liber pentru copii, unde joaca se desfaşoara în natură, într-un parc cu piscină. Proiectul de amenajare peisagistică este gândit astfel încât să asigure intimitate (atât pe orizontală, cât şi pe verticală), diversitate de ambianţe (umbră, lumină, spaţii deschise, închise), activităţi variate, protecţie vizuală şi sonoră.

Conceptul are la bază o viziune ce pune oamenii în centrul procesului de proiectare. Astfel, am obţinut un proiect unde 75% din suprafaţa de teren va fi acoperită de parcuri interioare, spaţii verzi, alei şi parcaje, integrate într-un concept unitar de pesiagistică.

Deşi planul urban zonal (PUZ-ul) ne permitea să construim mai mult şi mai mare, am ales să ne limităm la un regim de înălţime de P+4, înţelegând dorinţa potenţialilor locatari de a se deconecta de agitaţia capitalei. La fel, am ales ca parcările să fie supraterane, astfel încât să ne concentrăm asupra gradinilor centrale. Sistemul rădăcinar a unui copac are nevoie de un spatiu de dezvoltare amplu pentru a-i permite o creştere adecvată şi pentru a ajunge la înălţimi de 10-15m precum în vechile cartiere din Bucureşti, atât de apreciate pentru străzile umbrite.

Atria Urban Resort este un nou complex rezidenţial din nord-vestul Bucureştiului care propune o abordare diferită a traiului în oraşele mari şi aglomerate, precum capitala ţării.

Complexul este format doar din clădiri P+4 (cu lift) cu arhitectură modernă îmbinate armonios cu natura, unde distanţa între clădiri este mare, de minim 30m, acest lucru fiind aproape imposibil de găsit în marile centre urbane. Acest complex rezidenţial aduce resortul în spaţiul urban... Un altfel de acasă, într-un alt fel de Bucureşti, chiar aici în Sectorul 1!

Faza I cuprinde 160 de apartamente cu studiouri, 2 şi 3 camere care sunt finalizate şi finisate la cheie. Contactează-ne pentru a afla care mai sunt disponibile!

Fază II cuprinde 398 de apartamente tip studio-uri, 2, 3 şi 4 camere şi are termen de livrare la final de toamnă 2021. Cu peste 70 de modele de apartamente luminoase şi compartimentate inteligent, cu bucătărie închisă sau deschisă, unele punând accent pe spaţiul exterior, altele cu accent pe suprafaţă utilă şi spaţii de depozitare. Număr limitat de apartamente cu grădină şi terasă proprie de până la 44,50 mp utili, preferatele clienţilor Atria. Profită de preţurile promoţionale de lansare Faza 2.

Fiecare fază a proiectului are un plan curat, aerisit, unitar de peisagistică cu 75% spaţii deschise şi verzi, piscine şi distanţe mari între clădiri de peste 30m, toate pentru a asigura intimitatea, siguranţa şi confortul locuitorilor.

ATRIA URBAN RESORT LA PRIMA VEDERE

@ 800 de metri este distanţa faţă de complexul comercial Colosseum (Leroy Merlin şi Carrefour)
@ 5 minute până la Piaţa 16 Februarie şi Parcul Bazilescu
@ Metroul M4 la 5 minute de complex
@ 10 minute de Podul Constanţa (zona 1 Mai şi Calea Griviţei)
@ 15 minute de Piaţa Presei şi Parcul Herăstrău
@ 15 minute de Piaţa Victoriei şi de Aeroportul Henri Coandă în Otopeni

P+4 ÎNSEAMNĂ MAI MULT... MULT MAI MULT

+O înălţime redusă a clădirilor şi o distanţă medie de 50m între corpuri aduc un plus de intimitate. Un plus de spaţiu liber îi aşteaptă pe locuitori odată cu intrarea în complex, iar sentimentul de eliberare va fi real şi imediat.

+Mai multă verdeaţă pentru locuitori. FAZA 1 cu 160 de apartamente de două şi trei camere are alocată peste 2,000mp de grădină şi o piscină privată. De aceea ne numim Atria Urban Resort.

+Parcările sunt supraterane, astfel încât să putem planta arbori care vor ajunge la 10-15m înălţime şi să vă oferim o calitate de viaţă mai bună la un preţ echitabil. Ne puteţi suna şi vizita pentru a vă convinge.

+Proiectul de urbanism a fost executat de arhitecţi britanici cu o lungă tradiţie în planificarea oraşelor şi a spaţiilor urbane. Specialiştii de la JTP Architects au proiectat acest mic 'oraş' unde studiile de orientare, de lumină, de accese, de utilităţi, toate adunate asigură buna desfăşurare a activităţilor noastre zilnice.

+Mai multă lumină, mulţumită încălzirii în pardoseală care ne permite să renunţăm la calorifere, pentru a include în proiect geamuri cât mai mari.

+Copiii vor descoperi natura, jucându-se printre tunelurile de verdeaţă proiectate de catre peisagistul francez Nicolas Triboi şi vor avea ocazia de a se cunoaşte cu ceilalti copii, comunitatea fiind mai restrânsă.

+Apartamentele de la parter beneficează de grădini private unde deconectarea de oraş va fi completă iar timpul petrecut pe terasă va aduce atât un aer de vacantă, cât şi nostalgia resorturilor internaţionale...

+Fiecare imobil este dotat cu ascensor, fiecare apartament este dotat cu centrală termică proprie, fiecare intrare este dotata cu control acces...fiecare locatar este important pentru noi...

MAI IN DETALIU...

Atria Urban Resort este un complex rezidenţial unic: Complexul se află în Sectorul 1, iar cumpărătorul este întâmpinat cu o ofertă foarte competitivă pentru această zonă. Întregul cartier este corect sistematizat cu accese şi utilităţi gândite de specialişti din Londra, cu parcuri interioare şi piscine conturate de un inginer peisagist, francez, într-un ansamblu de clădiri P+4 ce conferă intimitate, apartamente cu două şi trei camere practicabile, cu finisaje din gamele premium atent selectate de către dezvoltator, spaţii de depozitare şi suprafeţe vitrate generoase.

LOCAŢIE URBANĂ

Terenul destinat proiectului în suprafaţa de 90.000mp (9 hectare) este localizat în Nord-Vestul Bucureştiului, în zona urbană Bucureştii Noi - Cartierul Străuleşti Sud, pe Şoseaua Chitila la numarul 242, cu acces rapid către Şoseaua de Centură şi spre centrul oraşului, fiind necesare doar 15 minute pentru a ajunge la Piaţa Victoriei. Taxiurile şi transportul de tip 'Uber' facilitează accesul către oraş, iar staţiile de metrou Străuleşti Lac şi Parcul Bazilescu pe linia M4 se află la doar 3,5km, linia autobuzului 422 opreşte în faţa complexului, iar autobuzul 112 opreşte în dreptul Centrului Comercial Colosseum. Odată cu finalizarea primei faze, se vor face demersurile necesare pentru prelungirea liniei 112 până la complex.

PROIECTAT CA UN RESORT INTERNAŢIONAL DAR CU SPIRIT ŞI ACCES URBAN

Artera Şoseaua Chitilei, cu patru benzi, porneşte din bifurcaţia cu Bulevardul Bucureştii Noi, în vecinătatea intersecţiei dintre Bulevardul Ion Mihalache/1 Mai cu Calea Griviţei, circulaţia fiind mai fluidă, prin prisma cartierelor de case din zonă şi a lipsei blocurilor. Accesul către noul terminal multimodal de la staţia Străuleşti permite rezidenţilor să parcheze la gura metroului M4. Ieşirea spre DNCB-Centura Nord oferă posibilitatea de a parcurge cei 14km până la aeroportul Henri Coandă în numai 16 minute, iar Gara de Nord, la numai 8km, este, de asemenea, o destinaţie foarte uşor accesibilă. Piaţa 16 Februarie se află la 3,5km, iar Carrefour şi Leroy Merlin sunt la mai puţin de 1km distanţă, unde urmează să fie date în folosinţă un centru de sport World Class şi un cinematograf multiplex.

COMUNITATE

Atria Urban Resort este mai mult decât un adăpost, este o alianţă între familii care au aceleaşi valori, construind o comunitate definită prin stabilitate şi loialitate. Fiecare fază a proiectului include o piscină unde rezidenţii se pot relaxa în timpul liber, ocazia perfecta pentru a se întâlni, pentru a-şi face planuri împreună. Pe lângă facilităţi precum locuri de joacă, piscină, alei pietonale, sau spaţii special amenajate unde copiii pot interacţiona cu natura, ansamblul va beneficia de un Community Manager ce va avea rolul de a organiza evenimente pentru rezidenţi, de la programe de parenting şi educaţionale, la petreceri, propuneri pentru petrecerea timpului liber, expoziţii, sau spectacole.

Facilităţile ansamblului le vor asigura rezidenţilor un standard superior de calitate, transformând spaţiile de locuit în comunităţi de familii interconectate, un echilibru între vecini, natură şi spaţii individuale.

Această investiţie menită să creeze comunităţi este susţinută de renumitul administrator de fonduri de investiţii, SIF MOLDOVA, listat la Bursa de Valori Bucureşti. Siguranţa şi angajamentul pe termen lung pe care le implică această colaborare certifică atât transparenţa, cât şi profesionalismul proiectului Atria Urban Resort.

FINISAJE PREMIUM LA ATRIA URBAN RESORT

Fiecare imobil este dotat cu ascensor Schindler.

TAMPLĂRIE: REHAU, PINUM

Tamplăria exterioară din profil PVC, culoare gri exterior şi alb interior, 5 camere , oscilo-batante şi cu geam dublu low-E Uşi interioare celulare, culoare alb, cu pervaz, feronerie cromată Uşi acces apartamente , metalice, culoare alb

PEREŢI INTERIORI ŞI TAVANE: POROTHERM de la Wienerberger

Separarea între apartamente se va realiza cu pereţi din cărămidă, peste care se va aplica mecanizat tencuială
Pereţii interiori din apartamente se vor realiza din cărămidă, peste care se va aplică mecanizat tencuială
Tavanele şi ghenele de instalaţii se vor realiza din gipscarton, fixat cu profile din oţel galvanizat

PARDOSELI: EGGER, MARAZZI

Pardoselile din dormitoare şi living se vor realiza din parchet laminat, stejar, plintele vor fi de culoare albă din Duropolimer Pardoselile din holuri, băi şi bucătării se vor realiza din gresie porţelanată
Pardoselile din logii, balcoane şi terase se vor realiza din gresie portelenată, cu aplicare la exterior
Pardoselile din spaţiile comune (casa scării) se vor realiza din piatră naturală

INSTALAŢII DE INCĂLZIRE: VAILLANT, KERMI

În vederea asigurării incălzirii şi apa caldă curentă, fiecare apartament va beneficia de centrale termice individuale
Încălzirea se va realiza prin pardoseală

OBIECTE SANITARE: IDEAL STANDARD, KLUDI

Obiecte sanitare din porţelan de culoare albă şi robineţi cromaţi
În băile principale se vor instala căzi
În băile secundare se vor instala cabine şi cădite de duş
Instalaţiile interioare din apartamente vor fi din conducte PEX

Facilități

Parc Parc
Parcare subterană/supraterană Parcare subterană/supraterană
Piscină Piscină
Spații de joacă pentru copii Spații de joacă pentru copii
Acces securizat Acces securizat
Lift Lift
Interfon Interfon

Schite

Localizare

Șos. Chitilei Nr. 242, București

Dezvoltator

Facilităţile ansamblului, situat in zona de nord a capitalei, le vor asigura rezidenţilor un standard superior de calitate, transformând spaţiile de locuit în comunităţi de familii interconectate, un echilibru între vecini, natură şi spaţii individuale.

Această investiţie menită să creeze comunităţi este susţinută de renumitul administrator de fonduri de investiţii, SIF MOLDOVA, listat la Bursa de Valori Bucureşti. Siguranţa şi angajamentul pe termen lung pe care le implică această colaborare certifică atât transparenţa, cât şi profesionalismul proiectului Atria Urban Resort.

Eforturile comune ale investitorilor, dezvoltatorilor, echipei de arhitecţi şi ale contractorilor, cu toţii contribuind cu expertiza şi experienţa proprie, converg într-o echipă cu o viziune comună puternică alimentată de pasiunea dezvoltării acestui nou concept viu, energic şi diferit.

Compania Cityring Property şi echipa acesteia de profesionişti asigură derularea tuturor aspectelor operaţionale ale proiectului: administrative, financiare, technice şi comerciale, integrând procesele şi etapele pentru a se asigura de implementarea completă a proiectului, atât cantitativ, cât şi calitativ.

Ești interesat?