An predare An predare Decembrie 2022
NR camere NR camere 1 - 3 camere
Suprafata Suprafata 46,05 mp - 100,04 mp
Pret Pret 92.425 - 163.884 Euro

Descriere Level II

The Level II este rezultatul încrederii locuitorilor şi al dezvoltatorului că o viaţă de calitate este extrem de realizabilă, găsind stilul de viaţă pe care doriţi să-l experimentaţi chiar în propriile locuinţe. În jurul The Level II, veţi găsi de toate, de la birouri, centre de sport, unităţi populare de învăţământ, divertisment şi toate opţiunile de stil de viaţă pe care le căutaţi. Vom construi o comunitate rezidenţială cu toate calităţile şi confortul unei vieţi fără griji.

Spaţii concepute inteligent. Suprafeţe cu răsfăţ inclus.

După ce am studiat atent nevoile de locuire, adaptate unui trai modern, dinamic, am trasat tipurile de apartamente. Nu am "economisit" spaţiu în detrimentul confortului.

Apartamentele noastre sunt gândite pentru tine. Sunt locuri în care îţi poţi manifesta imaginaţia. Împreună, formează o comunitate bazată pe siguranţă.

Proiectul este foarte divers ca tipuri de apartamente şi oferă o mare varietate - de la garsoniere şi studiouri, până la locuinţe cu 2 sau 3 camere.

Ansamblul rezidenţial este compus din 2 clădiri de locuinţe colective alăturate, cuprinzând 130 de apartamente; 120 dintre acestea sunt dispuse pe 6 etaje tipice; 10 apartamente sunt la etajul 7 care este retras şi beneficiază astfel de terase ample. Parterul este înalt şi cuprinde spaţiile dedicate serviciilor. La nivelul parterului pe zona de acces se regăşeste o amenajare de spaţiu verde care serveşte şi ca spaţiu comun pentru rezidenţi.

Parcările sunt asigurate în cadrul lotului de teren: 85 la subsol şi 62 supraterane.

Faza 1 a fost finalizată în 2020 şi vândută integral.

Facilități

Gradiniță/Scoală Gradiniță/Scoală
Parc Parc
Parcare subterană/supraterană Parcare subterană/supraterană
Spații de joacă pentru copii Spații de joacă pentru copii
Supermarketuri Supermarketuri
Supraveghere video Supraveghere video
Acces securizat Acces securizat
Lift Lift
Interfon Interfon

Schite

Localizare

Intrarea Straulesti nr. 17 - 23, zona Straulesti, Bucuresti

Dezvoltator

Redport Properties este o companie privată, parte a grupului de firme Redport, cu activităţi în domeniul ingineriei, construcţiilor şi imobiliar. Redport Properties beneficiază de întreaga forţă financiară, de expertiză şi know-how-ul disponibile în cadrul grupului Redport.

Redport Properties a fost înfiinţată acum 4 ani, cu obiectivul asumat de a deveni un nume de referinţă pe piaţă imobiliară românească. Prin promovarea de concepte imobiliare inovative, adaptate celor mai înalte aşteptări ale generaţiilor urbane de azi şi prin atenţia acordată fiecărui detaliu, Redport Properties reuşeşte să se diferenţieze pe o piaţă extrem de competitivă.

Dezvoltarea imobiliară pentru Redport Properties se axează pe noţiunea de upgrade permanent la toate nivelurile dezvoltării unui proiect, în beneficiul final al viitorilor proprietari.

Calitatea locuirii este primul aspect luat în calcul în alegerea unui apartament, iar aici intră şi proximitatea punctelor de interes: zone verzi, centre comerciale, instituţii de învăţământ, centre medicale şi spaţii pentru activităţi sportive. Existenţa unei infrastructuri rutiere şi de transport uşor accesibile este de asemenea de o importanţă majoră în mediile mari urbane, cu grad ridicat de aglomerare.

Am identificat toate aceste avantaje în nordul Bucureştiului, în zona Străuleşti. Am ales să începem aici crearea unei comunităţi noi, prin realizarea complexului ”The Level”. Prima fază a proiectului, Level 1, a fost finalizată în anul 2020, toate apartamentele realizate în cadrul ei fiind vândute. În prezent, continuăm proiectul cu cea de a doua şi ultima fază, Level 2. Încheierea acestei faze va avea loc în anul 2022, moment la care întregul complex ”The Level” va deveni pe deplin un nou standard de locuire pentru comunităţile urbane.

Ești interesat?