Zona Zona Alexandriei
An predare An predare Decembrie 2012
Suprafețe Suprafețe 42mp - 75mp

Complex rezidential dezvoltat in Zona De Vest a capitalei ce are in componenta apartamente cu 1,2 si 3 camere amplasate in 2  imobile cu regim de inaltime P+2 si P+3.

Tip imobilCamereNr. imobileSuprafata
Apartament 1042m2
Apartament 2070m2
Apartament 2070m2
Apartament 0075m2

Localizare

Cartierul in care este situat ansamblul rezidential, este situat la sud-vest fata de Bucuresti si se individualizeaza de celelalte localitati prin apropierea de capitala, fiind practic limitrof cu sectorul V al Bucurestiulusi, la numai 7 km fata de centrul Bucurestiului (plasat in interiroul inelului de centura) si s-a remarcat in ultimii ani ca fiind zona rezidentiala cu cea mai puternica dezvoltare urbanistica.

Accesul catre cartier este unul facil-direct din Sos. Alexandriei si este deservit de multiple mijloace de transport in comun (R.AT.B., linii private maxi-taxi, etc).

Finisaje

Apartamentele din cadrul ansamblului Flower Residence se vand complet finisate (la cheie!), bransate la toate utilitatile, contorizate separat, centrala proprie de apartament. Exista un loc de parcare, inclus in pret, pentru fiecare apartament.

Flower  Residence este conceput sa intruneasca cele mai riguroase cerinte locative si sa ofere celor care vor achizitiona o locuinta in cadrul ansamblului numeroase beneficii, confort, siguranta, preturi de achizitie decente, precum si garantia unei alegeri potrivite.

Ansamblul ofera varietate, spatii concepute sa multumeasca  diferite categorii de clientii, este generos ca spatiu util si echilibrat in compartimentare, iar gradul ridicat de finisare interioara precum si materialele de foarte buna calitate folosite la amenajare  sunt deja recunoscute pe piata de profil.

Imobilul a fost conceput sa asigure un grad ridicat de siguranta, rezistenta, confort si functionalitate si  a fost proiectat in conformitate cu noile standarde cu privire la siguranta constructiilor, avand ca principala baza prescriptiile de proiectare seismica existente in Romania.

Preturi

Garsoniere - 42 mp utili-28.500 Euro (T.V.A. 5% inclus)
2 Camere - 70 mp utili+30 mp curte – 49.000 Euro (T.V.A. 5% inclus)
2 Camere - 70 mp utili – 47.500 Euro (T.V.A. 5% inclus)
3 Camere -75 mp utili – 51.500 Euro (T.V.A. 5% inclus)

Conditii de plata

Rezervare: 500 Euro
Avans minim 5% iar diferenta de pret se va achita cash/credit bancar prin programul Prima Casa.
Nu se accepta rate la dezvoltator!

Schite