Apartamente de vanzare in Ciorogarla Bucuresti

Nu există rezultate conform criteriilor selectate.

Mai jos poți vedea alte proprietăți care te-ar putea interesa.

Cauți anunturi imobiliare de Apartamente de vanzare in Ciorogarla Bucuresti? Vanzari apartamente in Ciorogarla Bucuresti . Vezi pe imopedia cele mai bune anunțuri de Apartamente de vanzare in Ciorogarla Bucuresti . Vezi si in Ilfov Vest Bucuresti Pentru alte judete vezi si Dambovita, Giurgiu, Prahova, Ialomita

Cat costa un apartament in Ciorogarla, Bucuresti?

Pretul unui apartament in Ciorogarla, Bucuresti costa in medie 0 Euro.

La ce sa fii atent cand cumperi un apartament intr-un ansamblu rezidential nou in Bucuresti?

Inainte de a cumpara un imobil nou intr-un ansamblu rezidential fii atent la: certificat de urbanism, autorizatie de constructie, cartea tehnica a imobilului, clauzele din contractul de vanzare-cumparare, termenul de finalizare, istoricul dezvoltatorului, accesibilitatea si facilitatile din proiect, materialele folosite, schita imobilului, orientarea apartamentului, zona in care este amplasat proiectul.

Care sunt actele care imi trebuiesc la cumpararea unui apartament?

Actele care trebuiesc pentru cumpararea unui apartament sunt: acte identitate vanzatori, acte proprietate bun imobil, documentatia cadastrala si incheierea de intabulare, certificat fiscal al imobilului din care sa reiasa ca este cu taxele la zi, in cazul apartamentelor aveti nevoie si de adeverința eliberata de asociația de proprietari din care sa reiasa situatia datoriilor fata de asocietie + ultima chitanta privind plata la zi a utilităților aferente imobilului.

LOCALIZARE

Comuna Ciorogârla se află în vestul Capitalei, la o distanţă de 13 km, pe drumul judeţean 601, în cadrul judeţului Ilfov, în Câmpia Română şi este străbătută de la nord la sud de pârâul Ciorogârla. Comuna se învecinează cu localităţile Chiajna, Domneşti şi Dragomireşti Deal.

Înconjurată de păduri, Ciorogârla beneficiază de un cadru natural privilegiat.

ISTORIC

Atestată documentar pentru prima dată în 1558, localitatea este menţionată şi în alte documente î secolul al XVII-lea, stăpâni fiindu-i cei din familia Ciorogârleanu, de la care a împrumutat numele. De la ei moşia a ajuns în proprietatea Filipeştilor, în 1796 fiind menţionată înfiinţarea unei fabrici de hârtie în satul Drăgeştii lui Catiche sau Ciorogârla la Catiche.

ADMINISTRAŢIE ŞI ECONOMIE

Comuna cuprinde satele Ciorogârla şi Dârvari. Comuna are o suprafaţă totală de 37 kilometri pătraţi şi aproximativ 4.800 de locuitori care au la dispoziţie două grădiniţe, două şcoli şi un liceu.

Gospodăriile sunt racordate la gaze naturale, iar investiţia de alimentare cu apă potabilă a localităţii e aproape de finalizare. În schimb, comuna stă foarte prost la capitolul infrastructură rutieră. Autorităţile locale au în vedere reabilitarea DJ 601 şi DJ 602. De asemenea, urmează să fie pus în aplicare un proiect făcut pentru canalizare care va cuprinde Buftea, Chitila, Dragomireşti Ciorogârla şi Domneşti, şi care fi gata abia prin 2013.

Preocupările de bază ale locuitorilor sunt agricultura şi creşterea animalelor.

PROIECTE IMOBILIARE ÎN ZONĂ

Deocamdată nu se poate vorbi de ansambluri rezidenţiale la Ciorogârla, deşi în ultima perioadă au fost construite o mulţime de vile.

Însă zona este una foarte bună, având în vedere şi centrele comerciale din apropiere precum Carrefour, Metro, Bricostore.

Din punct de vedere turistic trebuie menţionată Mănăstirea Samurcăşeşti, care a fost înălţată, în anul 1808, de vornicul Constantin Samurcaş şi soţia acestuia, Zoe.
În spatele bisericii se află monumentul căpitanului Valter Mărăcineanu căzut pe câmpul de luptă, la Plevna, în timpul războiului de independenţă. În curtea bisericii sunt înmormântaţi, de asemenea, ziaristul progresist Alexandru Beldiman şi actriţa Frosa Sarandy.