Este o vorba care spune "cu cât faci mai mult din ceea ce faci, cu atât vei căpăta mai mult din ceea ce capeţi". La APAIR stim ca profesionistii croiti pentru succes cauta constant metode eficiente de invatare continua si mediul potrivit pentru insusirea acestora.
De aceea, am creat un program unic in Romania, o tabara imobiliara de reprezentare exclusiva, in care punem toate ingredientele pentru a-ti oferi un experiment transformational.

4 zile de învățare experiențială, 3 traineri și 1 facilitator, 20 de prieteni, o locație de vis, la munte.

Ce iti propunem: 
Program intensiv de 4 zile, 26 - 29 Septembrie
24 ore de training prin joc si invatare experientiala 
3 traineri 
1 facilitator 
Antrenament fizic si mental 
O locatie de vis, la munte: Poiana Marului, Brasov 
Materiale de studiu
Sesiuni de Q&A 
Certificat de absolvire 
Plimbari 
Cazare in camera duble 
3 mese pe zi si coffee break-uri revigorante 
Seara festiva, cu surprize de neuitat

TRAINERI:

Iulian Niculae, REALTOR® și membru APAIR, lucrează neîntrerupt în branșa agenților imobiliari din 1993, în 2001 și-a deschis propria agenție iar din 2010 a abordat reprezentarea exclusivă ca mod de lucru. Tranziția de la intermediere de reprezentare a fost o învățare experențială, Iulian fiind dornic să împărtășească concluziile sale adunate pe parcursul acestui proces. Iulian este initiatorul proiectului #1 reBOOTcamp si sufletul echipei care il implementeaza.

lleana Preda, REALTOR® este membru NAR din 2003 și membru APAIR din 2010. Ea activează ca agent imobiliar în piața imobiliară din București din 2009, fiind în prezent Manager de agenție imobiliară și trainer. ln activitățile sale educaționale, Ileana a sprijinit și a promovat constant valorile APAIR și Reprezentarea Exclusivă, ca mod de lucru.

Igor Postovanu, REALTOR® lucrează ca agent imobiliar din 2004, iar din 2013 a ales Reprezentarea Exclusivă ca singurul mod de lucru. Igor Postovanu este Presedinte APAIR. Fiind convins ca educatia este un element esential in viata profesionala a unui agent imobiliar si, in cadrul APAIR el se ocupa si de coordonarea si gestiunea programelor educationale.

Ce obtii participand la bootcamp? 

1 Claritate asupra intregului proces de lucru aferent Reprezentarii Exclusive
2 Mindset-ul necesar tranzitiei catre un mod de lucru 100% in Reprezentare Exclusiva

Investitia ta in educatie:
2.490 lei (include participarea la cursuri, cazarea si masa.)
Membrii APAIR beneficiaza de un discount de 20%.