Rezidential de vanzare in Titan Bucuresti

Cauți anunturi imobiliare de Rezidential de vanzare in Titan Bucuresti? Vanzari rezidential in Titan Bucuresti . Vezi pe imopedia cele mai bune anunțuri de Rezidential de vanzare in Titan Bucuresti . Vezi si in Titan - Balta Alba Bucuresti Pentru alte judete vezi si Dambovita, Giurgiu, Prahova, Ialomita

La ce sa fii atent cand cumperi un apartament intr-un ansamblu rezidential nou in Bucuresti?

Inainte de a cumpara un imobil nou intr-un ansamblu rezidential fii atent la: certificat de urbanism, autorizatie de constructie, cartea tehnica a imobilului, clauzele din contractul de vanzare-cumparare, termenul de finalizare, istoricul dezvoltatorului, accesibilitatea si facilitatile din proiect, materialele folosite, schita imobilului, orientarea apartamentului, zona in care este amplasat proiectul.

Localizare

Cartierul Titan este situat în sectorul trei al Bucureştiului, în zona de sud-est a Capitalei.

Istoric

Cartierul Titan a început să prindă contur în anii 1950-1960. De fapt, în anii 50, pe locul în care se află acum parcul IOR se aflau o fabrică de cărămizi şi primele blocuri construite după model rusesc, cu apartamente micuţe. Cele mai multe blocuri de apartamente din Titan au fost construite îe perioada 1965-1984.

 În ceea ce priveşte limitele acestui cartier, înainte de anii '70 zona Titan nu era mărginită de un parc amenajat, ci mai degrabă de o porţiune cu mlaştini, stuf şi noroaie. Atunci, periferia oraşului însemna câmp.

La începutul anilor '70 s-au construit blocuri de patru şi opt etaje

Denumirea cartierului Titan vine din mitologia greacă, unde era utilizată pentru a denumi copiii zeilor Uranus şi Gaea.

Administraţie şi economie

Deşi este unul dintre cartierele situate la periferia Capitalei, cartierul Titan cunoaşte o continuă dezvoltare. Aici au apărut în ultimii ani centrul comercial Titan Mall şi hipermarketul Auchan. Un mare plus pentru această zonă îl reprezintă faptul că de aici porneste şi Autostrada Soarelui, astfel încât, vrei nu vrei, atunci când pleci la mare treci prin Titan.

În Titan se poate ajunge fără mari eforturi din orice zonă a Bucureştiului, atât cu metroul (staţia Titan), cât şi cu mijloacele de transport în comun de suprafaţă.

Printre cele mai noi blocuri construite în Titan este şi ansamblul rezidenţial "Răsărit de Soare".