An predare An predare Finalizat
Nr camere Nr camere 1 - 3 camere
Suprafata Suprafata 33,20 mp - 89,60 mp
Pret Pret 53.120 - 147.900 Euro

Descriere City Apartments Prisaca Dornei

În mijlocul sectorului 3, la doar 20 metri de parcul Titanii, în imediata vecinătate a parcului Titan şi a staţiei de metrou Titan, vă propunem un proiect imobiliar cu temen de finalizare în luna iunie 2022.

Cu un regim de înălţime 2S+P+3+4-5R+M, în acest complex rezidenţial vă veţi bucura de o locaţie privilegiată în care veţi găsi toate facilităţile dorite. Apartamentele au spaţii gândite eficient şi sunt finisate cu materiale de calitate.

- Uşi interior/exterior Pinum
- Tâmplărie Salamander
- Parchet Kronospan
- Centrale termice de Dietrich
- Gresie/faianţă Italia
- Spaţii comune placate granit

30 configuraţii proiectate: de la popularele amenajări cu bucătărie "open space", la studiouri confortabile începând de la 33 mp până la apartamente spaţioase cu terase de pe care te poţi bucura de o privelişte uluitoare a oraşului.

Facilități

Gradiniță/Scoală Gradiniță/Scoală
Parc Parc
Parcare subterană/supraterană Parcare subterană/supraterană
Supermarketuri Supermarketuri
Lift Lift
Interfon Interfon

Localizare

Str. Prisaca Dornei nr. 6A, Bucuresti

Dezvoltator

O firmă de dezvoltare imobiliară în Bucureşti, cu unicul scop de a lucra la proiecte făcute pentru a dura. Construit pe o bază financiară solidă, angajamentul nostru rămâne neclintit faţă de calitate, precum şi pentru utilizarea creativă a materialelor de construcţie pentru a ajută la menţinerea costurilor scăzute.
Credem că cele mai bune şi mai de succes dezvoltări sunt create cu o planificare magistrală şi o abordare cuprinzătoare a fiecărui nou proiect.

Ești interesat?