Zona Zona Titan
An predare An predare FINALIZAT
Suprafețe Suprafețe 47mp - 114mp

Ansamblul PALLADY RESIDENCE se afla intr-o zona plina de verdeata, izolata de poluarea urbana oferind o locuinta moderna

Tip imobilCamereNr. imobileSuprafata
Apartament 1047m2
Apartament 2061m2
Apartament 2061m2
Apartament 3084m2
Apartament 30114m2

PREZENTARE

Invest Imobiliar Construct va propune dezvoltarea unui proiect de amploare situat la numai 10 minute de centrul Bucurestiului.

Generozitatea spatiului, rafinamentul utilitatilor, adaptate unei vieti moderne, pozitionarea avantajoasa, toate aceste atribute recomanda PALLADY RESIDENCE drept o alternativa de neocolit in alegerea unei case.

In PALLADY RESIDENCE tu si copii tai veti fi fericiti si in siguranta pentru ca aici exista un spatiu comunitar destinat exclusiv locatarilor si un spatiu special amenajat pentru copii

DESPRE PROIECT

Acest ansamblu este alcatuit din 2 blocuri: primul S+P+4E+5 retras alcatuit din 2 tronsoane,cel de-al doilea S+P+5 E + 6 retras.
Ascensor de 6 persoane la fiecare tronson care opereaza din parcarea subterana.

La proiectul Pallady Residence sunt 134 apartamente (studiouri, 2 cam si 3 cam).
124 locuri de parcare subterane + 16 locuri in exterior.
Loc de joaca pentru copii in vecinatatea blocurilor.zona verde , linistita.
Locatia : la 50 m de Bd.Theodor Pallady (Str.Fetesti 52) la 5 min. de Piata Trapezului.
5 min pana la Statia de metrou Bd.1 Decembrie ( prima din extensia de 3 noi statii de metrou) ce va deveni operationala in aceasta vara. 5 min.de Scoala 116 si de Liceu. Magazine Cash&Carry in apropiere (Auchan ,Carefour,Real).

AMPLASARE

Ansamblul rezidential PALLADY RESIDENCE se afla situat in partea de est a Bucurestiului, in apropierea Bulevardului Theodor Palady pe strada Fetesti. Accesul in zona este foarte usor, facilitat de existenta unui bulevard pe 4 benzi ce ne conduce spre centrul orasului Bucuresti (20 de minute de mers cu masina). In imediata apropiere: se gasesc Spitalul si Policlinica Titan, Titan Mall, Hipermarketul Auchan, scoli generale, licee, gradinite, piata.

FINISAJE

Apartamentele sunt finisate la cheie. Ca facilitati, mentionam : lifturi care vor asigura accesul facil la toate nivelele, inclusiv la cel pentru parcare.

DOTARILE APARTAMENTELOR

- tamplarie exterioara din pVC cu geam termoizolant;
- centrala termica proprie;
- spalator inox cu baterie monocomanda si picurator;
- usa metalica la intrare;
- usi interioare celulare din lemn, furniruite cu furnir de stejar cu limitatori de curs;
- toate obiectele sanitare, gresie, faianta sunt din import tari vest europene;
- pregatire pentru o eventuala dotare cu instalatie de aer conditionat de tip SPLIT, masina de spalat rufe, masina de spalat vase;
- racordare la cablu TV, reteaua telefonica, interfon;
- contorizare individuala a consumului de gaz, curent electric, apa;
- PALLADY Residence dispune de un parking subteran cu o capacitate de 124 de locuri. Alte 23 locuri de parcare sunt disponibile in curtea imobilului. De asemenea, in incinta complexului se mai gaseste un spatiu comunitar destinat exclusiv locatarilor, precum si un spatiu amenajat special pentru copii.

 

Schite