An predare An predare Decembrie 2022
Nr camere Nr camere 1 - 3 camere
Suprafata Suprafata 37,90 mp - 125,60 mp
Pret Pret 50.000 - 138.500 Euro

Descriere Titan District Rezidential

Acum, în 2022, in proximitatea staţiei de metrou denumită dupa profesorul de renume mondial, Nicolae Teclu, noi asigurăm rezistenţa şi arhitectura unui ansamblu rezidenţial corect echilibrat pentru ca beneficiarii să poata simţi "chimia" cu locuinţele noastre.

Titan District - Drumul Gura Caliţei nr. 50, probabil cel mai scurt drum către "ACASĂ"

Titan District este un ansamblu nou, cu acces rapid la mijloacele de transport care-ţi asigură mobilitatea necesară, de zi cu zi, către orice punct de interes din Bucureşti.

Iar dacă într-o zi oarecare vrei să simţi libertatea, în două ore poţi simţi nisipul litoralului sub tălpi sau poţi bea o cafea mângâiat de briza marii. Dacă nu vrei să asculţi muzică ta preferată pe autostrada A2 timp de 2 ore dar totuşi vrei să fii aproape de natură, poţi alege să mergi pe jos câteva minute până în Parcul Teilor.

Îţi place muntele? În mai puţîn de 2 ore poţi ajunge la cel mai vizitat castel din România, Castelul Peleş din Sinaia sau în puţin peste o ora poţi ajunge in cea mai însorită localitate a România.

De asemenea, toate apartamentele te vor întâmpina cu terase de pe care te vei putea bucura atât ca spaţiu câştigat pentru nevoile tale, cât şi ca modalitate de relaxare.

Experienţa vastă, profesionalismul şi dedicarea echipei noastre te va conduce pe Drumul Gură Caliţei nr. 50, locul din care vei pleca, dar şi locul în care te vei întoarce ACASĂ.

Am parcurs cu atenţie lista ta de nevoi şi de aceea am ales să lucrăm cu parteneri de încredere atât că resursă umană cât şi că producători ai materialelor de top pe care le vei regăsi în construcţia noastră.

Facilități

Gradiniță/Scoală Gradiniță/Scoală
Parcare subterană/supraterană Parcare subterană/supraterană
Supermarketuri Supermarketuri
Lift Lift
Interfon Interfon

Localizare

Drumul Gura Calitei nr. 50, Bucuresti

Ești interesat?