An predare An predare Finalizat
Nr camere Nr camere 1 - 3 camere
Suprafata Suprafata 37,48 mp - 73,96 mp
Pret Pret 44.976 - 92.450 Euro

Descriere Titan Apartments

Titan Apartments este un nou proiect rezidential dezvoltat de MediaCity, in cartierul Titanul Nou, alcatuit din cinci imobile, cu regim mic de inaltime: P+3E.

Cele 160 de unitati - garsoniere si apartamente cu doua si trei camere, sunt gandite pentru confortul tau, spatioase si eficient compartimentate.
Suprafetele utile sunt cuprinse intre 32 mp si 77 mp, iar preturile incep de la 40,000 Euro + 5% TVA, ceea ce faciliteaza finantarea prin Programul Prima Casa.

Facilități

Parcare subterană/supraterană Parcare subterană/supraterană
Spații de joacă pentru copii Spații de joacă pentru copii
Supraveghere video Supraveghere video
Acces securizat Acces securizat
Lift Lift
Interfon Interfon

Localizare

Drumul Gura Putnei nr. 143-147, Bucuresti

Dezvoltator

MediaCity, partenerul tău de succes din 1996

În cei 25 de ani de activitate, MediaCity a contribuit cu numeroase proiecte rezidenţiale la dezvoltarea pieţei imobiliare din România, începând de la crearea conceptelor, asigurarea finanţării, dezvoltarea şi construcţia imobilelor, până la promovarea şi vânzarea acestora. Am dezvoltat 11 proiecte rezidenţiale de succes.

Gândim concepte îndrăzneţe, construim proiecte temerare şi oferim soluţii optime, pentru nevoile clienţilor noştri. Calitatea, corectitudinea, eficienţa, durabilitatea şi flexibilitatea sunt principii care se regăsesc în toate serviciile şi soluţiile MediaCity şi reprezintă fundaţia propriilor noastre proiecte rezidenţiale.

Am sprijinit peste 1000 de tranzacţii imobiliare.
Am oferit consultanta şi soluţii financiare viabile partenerilor noştri: dezvoltatori imobiliari, constructori, instituţii financiare, instituţii de stat, cumpărători sau proprietari, în peste 1000 de tranzacţii imobiliare de succes.

Expertiza noastră în cele mai importante segmente imobiliare – rezidenţial, investiţii, consultanţă, evaluare şi parteneriatele solide cu cei mai buni consultanţi din domeniul financiar-bancar ne permit să vă oferim servicii şi soluţii potrivite.

Am realizat peste 5,000 de rapoarte de evaluare pentru zeci de clienţi. Departamentul de Evaluare al MediaCity este alcătuit din membri titulari, membri acreditaţi şi verificatori autorizaţi ANEVAR, care deţin competenţe în evaluarea de proprietăţi imobiliare, evaluarea de bunuri mobile, evaluarea de întreprinderi şi în verificarea rapoartelor de evaluare pentru proprietăţi imobiliare.

Echipa noastră beneficiază de o bună cunoaştere a pieţei imobiliare, a costurilor, a cererii şi ofertei, a legislaţiei şi a reglementărilor în vigoare, prin sinergia departamentelor complementare – de dezvoltare şi consultanţă imobiliară. Abordarea noastră este una flexibilă, reuşim să oferim soluţii customizate, care să răspundă nevoilor specifice ale pieţei. Lucrăm cu eficienţă şi rapiditate, şi livrăm servicii de evaluare de calitate, respectând termene limită.

Ești interesat?