An predare An predare Finalizat
Nr camere Nr camere 2 - 3 camere
Suprafata Suprafata 57 mp - 73 mp
Pret Pret 84.100 - 108.900 Euro

Descriere Hogas35

Hogas35 este un ansamblu nou, finalizat, situat pe o alee liniştită din zona Titan, cu acces rapid la mijloace de transport care să-ţi asigure mobilitatea necesară către orice punct de interes.

Prezentare

Ansamblul se află în proximitatea parcului IOR-Alexandru Ioan Cuza şi a centrelor comerciale, astfel oferindu-ţi un mix echilibrat pentru o viaţă dinamică, confortabilă şi împlinită în noul cămin.

Imobilul este gândit şi construit încât să îţi ofere un raport optim între preţul, calitatea construcţiei şi finisajelor apartamentelor.

Ansamblul Hogas35 vine în întâmpinarea viitorilor rezidenţi cu 47 de apartamente, toate decomandate cu suprafeţe variate şi compartimentări, proiectate special în funcţie de nevoile şi cerinţele actuale.

Tehnologia modernă a materialelor de construcţie, precum şi calitatea şi durabilitatea acestora au constituit o prioritate atunci când am gândit în detaliu fiecare aspect al anasamblului.

Dincolo de randări, proiecte sau alte promisiuni virtuale ai avantajul că aici poţi fi acasă chiar de mâine şi îţi poţi transformă în realitate dorinţa de a avea confortul unui apartament modern şi spaţios într-o zonă liniştită şi prietenoasă.

Facilități

Gradiniță/Scoală Gradiniță/Scoală
Parc Parc
Parcare subterană/supraterană Parcare subterană/supraterană
Supermarketuri Supermarketuri
Supraveghere video Supraveghere video
Acces securizat Acces securizat
Lift Lift
Interfon Interfon

Localizare

Aleea Calistrat Hogaș nr. 35, București

Ești interesat?