Rezidential de vanzare în Glina Bucuresti

Cauți anunturi imobiliare de Rezidential de vanzare în Glina Bucuresti? Vanzari rezidential în Glina Bucuresti . Vezi pe imopedia cele mai bune anunțuri de Rezidential de vanzare în Glina Bucuresti . Vezi si in Ilfov Est Bucuresti Pentru alte judete vezi si Dambovita, Giurgiu, Prahova, Ialomita

La ce sa fii atent cand cumperi un apartament intr-un ansamblu rezidential nou in Bucuresti?

Inainte de a cumpara un imobil nou intr-un ansamblu rezidential fii atent la: certificat de urbanism, autorizatie de constructie, cartea tehnica a imobilului, clauzele din contractul de vanzare-cumparare, termenul de finalizare, istoricul dezvoltatorului, accesibilitatea si facilitatile din proiect, materialele folosite, schita imobilului, orientarea apartamentului, zona in care este amplasat proiectul.

LOCALIZARE

Comuna Glina, din judeţul Ilfov, este situată în partea de sud-est a Capitalei, în imediata apropiere a acesteia. Glina se învecinează la nord şi la est cu Cernica, la sud cu Popeşti Leordeni şi judeţul Giurgiu, iar la vest cu municipiul Bucureşti.

ISTORIC

Prima atestare documentară a comunei datează din anul 1563.

Comuna este alcătuită din trei sate: Glina, Căţelu şi Manolache, având suprafaţa totală de 2887 hectare, dintre care 225 sunt în intravilan. Populaţia, de aproximativ 7.000 de locuitori, are la dispoziţie patru grădiniţe şi trei şcoli.

Principalele activităţi economice specifice zonei sunt agricultura şi industria.

Glina este cunoscută mai ales din cauza fabricii Protan şi a gropii de gunoi cu acelaşi nume. Groapa Glina există de vreo 30 de ani şi în legătură cu ea au fost ridicate probleme de salubritate şi igiena încă din 1999, pentru ca în 2001 să fie ameninţată cu închiderea. Ceea ce nu s-a întâmplat nici până acum.

PROIECTE IMOBILIARE ÎN ZONĂ

La capitolul „facilităţi" comuna stă destul de prost. Există reţea de distribuţie a gazelor naturale şi drumuri asfaltate, iar autorităţile locale au în vedere construirea unui sistem de alimentare cu apă şi a unui sistem de canalizare.

În ciuda mirosului greu de suportat, preţul terenului a crescut la Glina, iar dezvoltatorii imobiliari şi-au încercat norocul. Cel mai bun exemplu în acest sens este Allegria Residence/Euroland, cel mai mare ansamblu rezidenţial din zona de sud-est a Bucureştului. Ansamblul se întinde pe o suprafaţă de 170.000 mp, conţine 250 de case şi face parte dintr-un complex rezidenţial de 600 de case desfăşurat pe 600.000 mp.