Zona Zona Bucuresti Zona de Est
An predare An predare Finalizat
Suprafețe Suprafețe 0mp

Omnix City finalizat in anul 2011, amplasat in Orasul Voluntari. Imobilul va ofera linistea, siguranta si confortul.

Tip imobilCamereNr. imobileSuprafata
Apartament 400m2
Apartament 300m2
Apartament 200m2
Apartament 100m2

Descriere OMNIX CITY

Compania Espaco Development va prezinta complexul rezidential Omnix City finalizat in anul 2011, amplasat in Orasul Voluntari, langa Padurea David. Imobilul va ofera linistea, siguranta si confortul de care dumneavoastra aveti nevoie!

In complex sunt disponibile mai multe tipuri de apartamente de 1, 2, 3, sau 4 camere. Etajul poate fi ales, in functie de preferintele fiecarui cumparator. Suprafetele apartamentelor variaza de la: 53.40 mp pana la 178.65 mp.

Fiecare apartament are bucataria nemobilata, o baie utilata, un balcon cu suprafete cuprinse intre 7.20 mp si 23.65 mp, care pot fi inchise la solicitarea viitorului proprietar. In plus, se ofera un loc de parcare gratuit si finisaje incluse.

Apartamentele se ofera spre vanzare nemobilate, viitorii cumparatori avand posibilitatea de a le mobila in acord cu propriile viziuni, confortul dorit si preferintele proprii.

Prin urmare, apartamentele pot fi optim utilizate atat ca locuinta pentru o singura persoana, cat si pentru familie.

Pretul apartamentelor este de 840 Euro/MP. Se poate negocia in cazul unei oferte ferme.

FINISAJE

Finisaje exterioare: Pereti exteriori din caramida Porotherm 30cm, cladire izolata la exterior cu polistiren expandat 5cm Baumit, ferestre din PVC cu geam termopan, acoperis tip Lindab.

Finisaje interioare: Pereti interiori din caramida Porotherm 10 cm, tavanele din Rigips, peretii interiori vopsiti cu vinarom, şape turnate, parchet, gresie, instalatie electrica cu intrerupatoare si prize montate, instalatie de incalzire cu centrala proprie de apartament, calorifere din otel tip Termokraft, usa metalica la intrare in apartament.

Utilitati: Racordat la curent electric cu contor pentru fiecare apartament, racordat la gaze, alimentare cu apa menajera de la un puţ de mare adincime, racordat la reteaua de canalizare a orasului, lift.

FACILITATI

Facilitati existete in complex: sala de fitness, piscina interioara, zona de plaja, beach bar, bancomat, coafor, cabinet medical, supermarket, parc privat al complexului, loc de joaca pentru copii, terenuri de tenis, gradinita, after school, restaurant.

PROMOVAT DE ...

Compania ESPACO Development oferă un ansamblu coerent de servicii complexe, profesioniste, indispensabile tuturor afacerilor in domeniul imobiliar dar nu numai.

Astfel, în funcţie de obiectivele dumneavoastră, puteţi alege următoarele categorii de servicii:                                     

  • consultanţă în tranzacţii imobiliare - echipa noastră de specialişti oferă soluţii complete privind vânzarea/închirierea tuturor tipurilor de proprietăţi imobiliare (case/vile, apartamente, birouri, spaţii comerciale, spaţii industriale, terenuri).
  • consultanţă în managementul investiţiilor - se adresează atât investitorilor autohtoni, cât şi celor din străinătate care vor să abordeze anumite sectoare ale pieţei imobiliare din România. Include activităţi precum: estimarea taxelor aferente tranzacţiilor, analizele de risc investiţional, planificarea strategică, asistenţa în negociere, identificarea de soluţii financiare, asistenţa post-investiţie.
  • coordonare juridică - pentru ca orice tranzacţie în domeniul imobiliar (vânzare/cumpărare sau închiriere) să fie rentabilă, este absolut necesară aplicarea unor soluţii juridice adecvate. De aceea, cunoscând legislaţia imobiliară în vigoare, întotdeauna gândim soluţii avantajoase pentru ca demersurile juridice, să păstreze un raport optim între timpul şi costurile de realizare. 
  • evaluări autorizate - avem o echipă de experţi evaluatori, membri ANEVAR, care oferă servicii de evaluări autorizate, respectând cele mai înalte standarde de calitate, adaptate pentru toate tipurile de proprietăţi imobiliare, aparţinând atât persoanelor fizice cât şi celor juridice.
  • auditare termică şi energetică – înainte de a lua decizia finală în privinţa achiziţionării sau închirierii unei proprietăţi imobiliare, fie că este vorba despre un apartament sau o clădire, orice client este interesat de consumul real de energie necesară asigurării unui confort termic adecvat. Această atitudine exprimă o curiozitate naturală, obişnuită care reflectă nevoia de a estima corect, cheltuielile lunare de întreţinere, implicit costul confortului mult dorit. Importanţa performanţei energetice a clădirilor este întărită prin lege. Astfel, proprietarul care doreşte să vândă/închirieze sau să intabuleze o proprietate, este obligat în baza legii 372/2005 să deţină Certificatul Energetic al acesteia. Prin intermediul partenerilor noştri, puteţi beneficia de servicii de calitate în scopul obţinerii certificatelor energetice.
  • property management - avem expertiza necesară pentru a administra apartamente, case/vile, clădiri de birouri, centre comerciale, clădiri rezidenţiale, depozite şi parcuri industriale. Serviciile noastre se adresează în primul rând proprietarilor, investitorilor şi chiriaşilor care vor să se bucure de timp şi locuinţe, fără să mai aibă grija facturilor şi a evenimentelor neprevăzute.
  • rapoarte de piaţă/analiză imobiliară credem că o investiţie profitabilă este rezultatul unei cercetări valide a pieţei imobiliare prezente dar şi viitoare. Din acest motiv, suntem într-o permanentă analiză a evenimentelor imobiliare, deţinem un portofoliu bogat de oferte şi dăm dovadă de expertiza necesară în estimarea corectă a valorii de piaţă a proprietăţilor imobiliare, respectiv, a tendinţelor de regres sau evoluţie a pieţei.

Schite