An predare An predare Martie 2023
Nr camere Nr camere 1 - 3 camere
Suprafata Suprafata 43,69 mp - 78,67 mp
Pret Pret 60.000 - 95.000 Euro

Descriere 

Începe un nou capitol din viaţa ta alături de HILS Splaiul Unirii, locul unde spaţiile generoase, apartamentele cu grădini şi priveliştile liniştitoare îndeamnă la o viaţă mai relaxată.

HILS Splaiul Unirii cuprinde 111 unităţi locative proiectate în mai multe variante de compartimentare: studiouri, apartamente cu 2 şi 3 camere, completate de un loc de joacă pentru copii şi spaţii verzi pentru recreere.

Începe un nou capitol în viaţa ta!

Un proiect amplasat strategic la marginea freamătului continuu din Bucureşti, dar în acelaşi timp aproape de centrul oraşului. Ideal conceput pentru familiile care doresc confortul pe care îl aduce viaţa în oraş, dar cu liniştea pe care o aduce viaţa în aer liber.

Situat pe Cheiul Dâmboviţei 22, noul ansamblu rezidenţial se bucură de o locaţie confortabilă, aflându-se în vecinătatea principalelor zone de interes, precum Auchan Vitan, Decathlon Pallady, Jumbo Pallady, World Class Titan, Centrul Sportiv Apollo dar şi numeroase şcoli şi grădiniţe.

Facilități

Gradiniță/Scoală Gradiniță/Scoală
Parc Parc
Spații de joacă pentru copii Spații de joacă pentru copii
Acces securizat Acces securizat
Lift Lift
Interfon Interfon

Localizare

Cheiul Dambovitei nr. 22, Bucureşti

Dezvoltator

Dezvoltatorul imobiliar HILS, prin acţionarul Jacob Gardens şi prin echipa de management, a devenit un reper al profesionalismului cu peste 17 ani de experienţă pe piaţa imobiliară din România, creând un nou standard de confort şi eleganţă.

Acţiunea imobiliară a dezvoltatorului a fost puternic remarcată prin demararea proiectelor HILS Pallady Apartments, HILS Brauner Apartments şi în prezent, continuă expansiunea prin HILS Splaiul Unirii Apartments.

Design şi construcţii moderne, apartamente foarte bine compartimentate, preţuri accesibile şi amplasare avantajoasă faţă de mijloacele de transport. Acestea sunt doar o parte din avantajele celor peste 6.500 de unitaţi construite în Bucureşti.

Printre cele mai de succes proiecte se numară ansamblurile de apartamente Palladium Residence, proiect care în 2017 a luat locul 1 în Topul celor mai bune ansambluri rezidenţiale din Bucureşti, realizat de revista Capital, Palladium Residence 2, precum şi proiectul Trend Residence – un ansamblu de case şi apartamente.

Ești interesat?