An predare An predare Finalizat
Nr camere Nr camere 1 camera - penthouse
Suprafata Suprafata 43,30 mp - 245,97 mp
Pret Pret 67.000 - 170.800 Euro

Descriere Lebada Lake Residence

Lebăda Lake Residence este un ansamblu rezidenţial de anvergură, dezvoltat în zona de est a Capitalei, pe malul Lacului Pantelimon.

Cu un amplasament deosebit, pe o peninsula de pe Lacul Pantelimon, Lebadă Lake Residence impresionează prin arhitectura exterioară şi prin apartamentele cu terase mari, cu vedere directă spre lac şi pădure.

Proiectul este unul impresionant, amplasat pe un teren de peste 40000 mp ce va cuprinde 10 clădiri rezidenţiale cu 600 apartamente şi spaţii comerciale, zone verzi şi de recreere, cât şi o zonă de promenadă pe malul lacului. De asemenea, ansamblul dispune de locuri de parcare suficiente atât pentru locatari, cât şi pentru vizitatori.

Construcţia se va realiza în 2 faze:

Prima fază, care va cuprinde cele 5 blocuri de pe lac (300 apartamente), a început, primul bloc fiind finalizat la nivel de structură, iar al doilea fiind în construcţie. Întregul ansamblu are un design elegant, mediteranean, cu o structură cu etaje retrase, terasate, care a permis ca începând cu etajul 4 să poată fi construite penthouse-uri cu terase de circa 100 mp cu vedere panoramică pe lac.

Datorită dispunerii primelor blocuri sub forma unui evantai pe lac, fiecare apartament are vedere la lac.

Locaţia este una deosebită, ansamblul fiind cuprins de lac şi pădure, ceea ce înseamnă o calitate a aerului foarte ridicată, la doar câţiva kilometri de centrul oraşului.

Facilități

Parcare subterană/supraterană Parcare subterană/supraterană
Lift Lift

Localizare

Str. Pădurii, Pantelimon

Dezvoltator

Dezvoltatorii ansamblului Lebăda Lake Residence dispun de o experienţă de peste 15 ani pe piaţa imobiliară din România, cu un portofoliu vast de clădiri rezidenţiale, clădiri de birouri şi depozite.

Acţionariatul companiei este compus din Ravago şi dintr-un grup de investitori greci cu o experienţă de zeci de ani în domeniul Real Estate.

Ești interesat?