Zona Zona Bucuresti Zona de Vest
Suprafețe Suprafețe 50mp

Solaris Residence este un complex rezidential dezvoltat in Zona De Vest a capitalei ce are in componenta apartamente cu 2 camere intr-un imobil cu regim de inaltime D+P+4.

Tip imobilCamereNr. imobileSuprafata
Apartament 2050m2

Localizare

Cartierul in care este situat ansamblul rezidential, este situat in vestul Bucurestiului-Prelungirea Ghencea si s-a remarcat in ultimii ani ca fiind zona rezidentiala cu cea mai puternica dezvoltare urbanistica.

Accesul catre cartier este unul facil-direct din Prelungirea Ghencea si este deservit de multiple mijloace de transport in comun (R.A.T.B., linii maxi-taxi, etc).

Finisaje

Apartamentele din cadrul ansamblului Solaris Residence se vand complet finisate (la cheie!), bransate la toate utilitatile, contorizate separat, centrala proprie de apartament. Exista un loc de parcare, inclus in pret, pentru fiecare apartament.

Solaris Residence este conceput sa intruneasca cele mai riguroase cerinte locative si sa ofere celor care vor achizitiona o locuinta in cadrul ansamblului numeroase beneficii, confort, siguranta, preturi de achizitie decente, precum si garantia unei alegeri potrivite.

Ansamblul ofera varietate, spatii concepute sa multumeasca  diferite categorii de clientii, este generos ca spatiu util si echilibrat in compartimentare, iar gradul ridicat de finisare interioara precum si materialele de foarte buna calitate folosite la amenajare  sunt deja recunoscute pe piata de profil.

Imobilul a fost conceput sa asigure un grad ridicat de siguranta, rezistenta, confort si functionalitate si  a fost proiectat in conformitate cu noile standarde cu privire la siguranta constructiilor, avand ca principala baza prescriptiile de proiectare seismica existente in Romania.

Preturi

  • 2 camere et. 1-3 - 65mp utili - 54.000 Euro (T.V.A. 5% inclus)
  • 2 camere et. 4 - 50mp utili - 37.000 Euro (T.V.A. 5% inclus)
  • 2 camere et. 1-3 - 50mp utili - 47.000 Euro (T.V.A. 5% inclus)
  • 2 camere et. 1-3 - 50mp utili - 47.000 Euro (T.V.A. 5% inclus)
  • 2 camere et. 1-3 - 70mp utili - 61.000 Euro (T.V.A. 5% inclus)
  • 2 camere et. 4 - 65mp utili - 53.000 Euro (T.V.A. 5% inclus)
  • 2 camere et. 4 - 70mp utili - 56.000 Euro (T.V.A. 5% inclus)

Conditii de plata

Rezervare: 500 Euro

Avans minim 5% iar diferenta de pret se va achita cash/credit bancar prin programul Prima Casa.

Nu se accepta rate la dezvoltator!