Zona Zona Bucuresti Zona de Est
Imobile Imobile 300
An predare An predare 2014
Suprafețe Suprafețe 40mp - 72mp

Rezidential Pantelimon este amplasat pe Bulevardul Biruintei , in localitatea Pantelimon si dispune de acces facil la mijloacele de transport in comun

Tip imobilCamereNr. imobileSuprafata
Apartament 18440m2
Apartament 24865m2
Apartament 216872m2

DETALII PROIECT

Zona este in continua dezvoltare si in curand va vom putea pune la dispozitie o multitudine de servicii:

- parc cu spatii de joaca,
- teren de sport,
- centru SPA cu piscina acoperita si serivicii complete.

Prin raportul de calitate/pret/utilitati/finisaje prin care se remarca aceasta garsoniera.

Pretul Include TVA.
Loc de parcare si boxa subsol in suprafata de 6 mp gratuit.
Se accepta credit bancar, si "prima casa"

Rezidential Pantelimon  este de departe cel mai mare proiect imobiliar dezvoltat in aceasta zona deoarece proiectul este compus din 7 blocuri cu regim de inaltime care ajunge pana la parter+ 5 etaje si care vor genera un numar total de 300 unitati locative si spatii comerciale ce vor dispune de o serie de facilitati in cadrul ansamblului.

Rezidential pantelimon este amplasat stradal pe Bulevardul Biruintei , in localitatea Pantelimon dispune de acces facil la mijloacele de transport in comun (maxi-taxi, RATB), fiind situat foarte aproape de statiile de metrou ,precum si de marile centre comercialedin zona , cat si de centre de invatamant si spitale , avand in componenta garsoniere, apartamente cu 2 camere complet decomandate, echilibrate ca si compartimentare, bine luminate si atent finisate.

Caracteristici complex | design, functionalitate si durabilitate:

· structura de beton armat, rezistenta la cutremure de peste 8 grade pe scara Richter
· fatada placata cu polistiren de 10cm
· Complexul are certificat de performanta energetica clasa A
· tamplarie exterioara din PVC marca Salamander cu vitrari termoizolante cu sticla low-e
· lift 6 persoane
· holuri generoase de acces pe fiecare scara sunt elegant placate cu granit de cea mai buna calitate
· usi exterioare metalice blindate SuperLok (import ISRAEL)
· obiecte sanitare
· gresie,faianta de la firme cu renume (ITALIA,SPANIA)
· centrala termica de apartament
· contorizare individuala a ficarui apartament

Suprafata teren: 15.000 mp

Numar total de apartamente: 300 unitati locative (7 blocuri)

spatii verzi, zone de relaxare, gradini amenajate, parcari delimitate, locuri de joaca pentru copii, acces securizat, locuri parcare vizitatori, paza si monitorizare video permanenta.

Confortabil si cu o excelenta functionalitate generala noul ansamblul rezidential Pantelimon uimeste inca de la prima intalnire, dezvaluindu-si pe parcurs adevaratele puncte forte care va vor incanta pe masura ce le veti descoperi.

Aerisit si foarte bine pozitionat, ansamblul dispune de numeroase spatii verzi si locuri de joaca completatate cu spatii de relaxare si alei ce inconjoara interiorul complexului ca intr-o oaza de verdeata in care te simti cu adevarat acasa.

Ansamblul este compus din 7 blocuri cu un regim de inaltime redus (Subsol+Parter+5 etaje) ce au fiecare in componenta de la garsoniere decomandate cu suprafete variate, apartamente cu 2 camere spatioase cu suprafete generoase, In total, sunt diponibile spre vanzare 300 unitati locative cu preturi excelente, gandite sa ofere viitorilor clienti tot confortul necesar dar si o ingenioasa compartimentare interioara care poate fi la cerere regandita, dupa propriul gust.

Apartamentele dispun de spatii echilibrate cu o buna functionalitate interioara, au numeroase spatii de depozitare, camere spatioase, grupuri sanitare foarte bine echipate, balcoane mari si toate acestea vin insotite de un loc de parcare si o boxa la subsol , oferite gratuit.

Ansamblul dispune, datorita excelentei pozitii, de acces usor la mijloacele de transport in comun si acces rapid (10 minute) la statia de Metrou), la marile centre si galerii comerciale aflate in zona, precum si la centre de interes major cum ar fi scoli, gradinite, spitale, magazine, piete.

Imobilele din cadrul ansamblului dispun de finisaje deosebite, executate de catre firme de renume in domeniu,acestea sunt contorizate separat si dispun de: centrala proprie si calorifere, usi interior de foarte buna calitate, usa intrare anti efractie, tamplarie pvc cu geam termopan import, gresie, faianta si parchet import Spania, obiecte sanitare in baie Cersanit, video interfon, lift silentios, de asemenea apartamentele au inclus in pret tva–ul de 5%.

Dumneavoastra puteti interveni asupra modului in care se finiseaza apartamentul ales si sa-l personalizati dupa propriul gust, avand la dispozitie o gama variata de modele si culori in ceea ce priveste gresia, faianta, parchetul, usile interioare, daca rezervarea apartamentului se face din timp.

Schite