Zona Zona Bucuresti Zona de Vest
An predare An predare n/a
Suprafețe Suprafețe 0mp

Proiectul imobiliar RED HOUSE, aflat in BUCURESTI, Prelungirea Ghencea, este pentru locuinte colective Sp+P+2E+M, cu un numar de 14 apartamente de o camera si doua camere.

Tip imobilCamereNr. imobileSuprafata
Apartament 300m2

Descriere Red House

Fiecare dintre noi isi doreste sa aiba posibilitatea de a locui decent, confortabil si suportabil financiar.
Una dintre variante o reprezinta plata unei chirii, in schimbul careia putem obtine un nivel de confort mai mic sau mai mare, in functie de suma pe care ne permitem sa o alocam acoperirii acestui tip de nevoie. Dar, in aceasta ipoteza, desi locuim pe atat de decent pe cat ne putem permite, nu vom putea spune acelui loc niciodata, pe drept cuvant, „acasa".

O alta varianta, mult mai apropiata de nevoia reala de a locui si de a detine, in acelasi timp, si proprietatea casei in care locuim, este oferita de Compania Apulum94, prin intermediul proiectului RED HOUSE.

Proiectul imobiliar RED HOUSE, aflat in Bucuresti, in Prelungirea Ghencea, este format din locuinte Sp+P+2+3, cu un numar de 14 apartamente de una, doua si trei camere si mansarda. Solutia de locuire pe care o presupune acest proiect este perfect adaptata vremurilor pe care le parcurgem: preturi accesibile diverselor niveluri ale veniturilor, cu posibilitatea de achizitionare prin rate bancare, la niveluri lunare comparabile unei chirii obisnuite, spatii optimizate, pentru ca fiecare loc sa primeasca maximum de utilizare, finisaje de calitate si posibilitatea alegerii acestora in functie de preferintele individuale, mijloace de transport in comun (linia de transport 122, ce leaga direct RED HOUSE de statia de metrou Eroilor), pentru a facilita accesul direct al fiecaruia dintre proprietari catre propria locuinta.

FINISAJE

 • Tavanele sunt executate din gips carton
 • Peretii interiori sunt din gips carton sau BCA pe structura metalica cu izolatie vata minerala
 • Suprafetele sunt zugravite in alb
 • Baia are gresie si faianta. Este dotata cu chiuveta, vas WC, dus/cada cu hidromasaj si bateriile aferente
 • Bucataria va avea gresie si faianta
 • Holurile sunt placate cu gresie,  pardosesile din domitoare si living vor fi placate cu parchet laminat de 8mm
 • Usa de la intrare este metalica, usile de interior sunt celulare cu furnir de lemn, tamplaria exterioara este din PVC cu geam termopan
 • Cladirea este izolata cu termosistem extrudat la exterior de 5 cm
 • Instalatia termica include instalarea caloriferelor, caloriferele si centrala termica. Probele instalatiei termice se vor face de catre constructor
 • Instalatia electrica
 • Peretele dintre bucatarie si living este optional de sticla

MANAGER DE PROIECT

Infiintata inca din 1994, cand piata imobiliara era in formare lipsita de legislatia de specialitate si de repere solide pentru alegerea unui partener viabil, compania imobiliara APULUM94 a parcurs cu succes toate etapele impuse de piata din Bucuresti-Romania.

Directorul General al companiei imobiliare APULUM94, Ioan Sorin Rosu, a facut ca momentele pe care ECHIPA APULUM94 le-a strabatut sa contribuie la maturizarea profesionala a acesteia, astfel incat agentii care, in urma cu aproximativ 10 ani, isi propusesera realizarea unui ideal, se pot bucura acum de roadele muncii lor.

APULUM 94 a investit de la inceput in dezvoltarea unei baze unice de date complexe, creata prin intermediul unui soft performant si a unui sistem de operare foarte rapid, care poate fi accesata de oricare dintre vizitatorii site-ului nostru. Ofertele sunt reale si cuprind detalii si fotografii ale imobilelor.

 

APULUM 94

Informatiile de specialitate, culese si gestionate inteligent, precum si volumul activitatii fac, din APULUM 94 un partener deschis catre orice tip de tranzactie imobiliara:

 • vanzari
 • cumparari
 • inchirieri
 • consultanta
 • plasamente
 • administrari

Numarul impresionant de clienti cu care s-au stabilit relatii specifice fac din firma noastra un partener sigur si obiectiv, dovada fiind recomandarile primite. Aceasta ne indreptateste sa consideram ca toate convingerile noastre au devenit convingerile clientilor nostri. Conducerea firmei considera ca APULUM 94 nu vinde numai imobile, ci vinde informatie de buna calitate, impunand angajatilor o atitudine care in prezent confirma, prin declaratiile partenerilor, orientarea de succes a firmei.

Compania imobiliara APULUM 94 a facut si va face istorie pe piata imobiliara romanesca.