Rezidential de vanzare in Dobroesti Bucuresti

Cauți anunturi imobiliare de Rezidential de vanzare in Dobroesti Bucuresti? Vanzari rezidential in Dobroesti Bucuresti . Vezi pe imopedia cele mai bune anunțuri de Rezidential de vanzare in Dobroesti Bucuresti . Vezi si in Ilfov Est Bucuresti Pentru alte judete vezi si Dambovita, Giurgiu, Prahova, Ialomita

La ce sa fii atent cand cumperi un apartament intr-un ansamblu rezidential nou in Bucuresti?

Inainte de a cumpara un imobil nou intr-un ansamblu rezidential fii atent la: certificat de urbanism, autorizatie de constructie, cartea tehnica a imobilului, clauzele din contractul de vanzare-cumparare, termenul de finalizare, istoricul dezvoltatorului, accesibilitatea si facilitatile din proiect, materialele folosite, schita imobilului, orientarea apartamentului, zona in care este amplasat proiectul.

LOCALIZARE

Comuna Dobroeşti este situată în partea de sud-est a Municipiului Bucureşti, în imediata apropiere a acestuia, pe malul stâng al râului Colentina. La est se învecinează cu oraşul Pantelimon, la nord se învecinează cu oraşul Voluntari, iar la vest, prin satul Fundeni, care-i aparţine teritorial, se deschide în şoseaua Colentina. Legătura cu Bucureştiul se face prin două şosele : Dobroeşti şi Fundeni.

ISTORIC

Prima atestare documentară a comunei datează din anul 1608, şi este vorba de un hrisov dat de Radu Şerban Basarab, în care, adeverindu-se că moşiile vornicului Cernica Ştirbei au fost donate mănăstirii Cernica, se menţionează "hotarul Dobroeştilor". În decursul anilor, Dobroeşti-ul a fost sat component al comunei Otopeni, apoi al comunei Pantelimon, iar în anul 1935 a devenit sat component al comunei suburbane Principele Nicolae. În anul 1940, a făcut parte din nou din comuna Pantelimon, iar în anul 1946 a devenit comună independentă.

Denumirea de Dobroeşti vine de la cuvântul bulgar "dobr", care înseamnă "bun", făcând referire la pământul fertil pe care îl avea.

ADMINISTRAŢIE ŞI ECONOMIE

Comuna Dobroeşti este formată din satele Dobroeşti şi Fundeni, având suprafaţa totală de aproape 1133 hectare şi o populaţie de peste 6500 de locuitori, care au la dispoziţie două grădiniţe şi două şcoli.

Datorită apropierii de Capitală, comuna s-a dezvoltat rapid. Investitorii nu au întârzist să apară, iar la ora actuală cele mai importante firme sunt MUROTEX, NIRO, WOLF PLASTICS, AGORA, ART LAND, DIMAR, ROLL DESIGN.

PROIECTE IMOBILIARE ÎN ZONĂ

Comuna este electrificată în proporţie de 100%, iar străzile din ambele sate sunt pietruite şi asfaltate. Prioritare pentru locuitorii comunei sunt continuarea canalizării şi reparaţiile de străzi, ca şi amenajarea tuturor drumurilor existente în localitate.

Potenţialul imobiliar este exploatat din plin. Un exemplu grăitor este ansamblul Ideea Residence care cuprinde peste o sută de apartamente.