Rezidential de vanzare în Branesti Bucuresti

Cauți anunturi imobiliare de Rezidential de vanzare în Branesti Bucuresti? Vanzari rezidential în Branesti Bucuresti . Vezi pe imopedia cele mai bune anunțuri de Rezidential de vanzare în Branesti Bucuresti . Vezi si in Ilfov Est Bucuresti Pentru alte judete vezi si Dambovita, Giurgiu, Prahova, Ialomita

La ce sa fii atent cand cumperi un apartament intr-un ansamblu rezidential nou in Bucuresti?

Inainte de a cumpara un imobil nou intr-un ansamblu rezidential fii atent la: certificat de urbanism, autorizatie de constructie, cartea tehnica a imobilului, clauzele din contractul de vanzare-cumparare, termenul de finalizare, istoricul dezvoltatorului, accesibilitatea si facilitatile din proiect, materialele folosite, schita imobilului, orientarea apartamentului, zona in care este amplasat proiectul.

LOCALIZARE

Comuna Brăneşti este situată la est faţă de Capitală, în judeţul Ilfov, la doar 11 km. Comuna se află în ţinutul Câmpiei Române în partea estică a subunităţii cunoscută sub numele de Câmpia Vlăsiei.

Denumirea satului Brăneşti vine de la cuvântul "Brana" si înseamnă "Poiana" - loc închis între păduri.

ISTORIC

Satul Brăneşti este cea mai veche aşezare a comunei. Documentele scrise atestă existenţa sa încă din a II-a jumătate a secolului al XVI-lea, având deci o vechime de peste 400 de ani. Însă prima atestare documentară a localităţii Brăneşti datează din anul 1800.

Satul Pasărea este al doilea ca vechime în cadrul comunei. Primele aşezări datează din anul 1813, an în care a luat fiinţă Mănăstirea Pasărea. Localitatea mai este cunoscută şi sub numele de Burduşani.

Satul Vadu-Anei a luat fiinţă în anul 1878 pe moşia statului numită Vadu-Anei. Scopul înfiinţării acestui sat a fost acela de a asigura forţa de muncă pe această moşie. Denumirea de Vadu-Anei dată moşiei şi apoi satului vine de la hangiţa Ana, care avea han la drumul de trecere peste apa Pasărea în direcţia Fundeni.

Satul Islaz este aşezarea cea mai nouă din componenţa comunei şi este cunoscută şi sub denumirea de Satul Nou. A luat fiinţă în anul 1893, când, în baza Legii pentru înstrăinarea bunurilor statului a fost pusă în vânzare moşia Brăneşti, proprietate a statului.

Mănăstirea Pasărea e schit de călugăriţe şi a luat fiinţă în anul 1813 pe moşia Pasărea a Stolnicului Grigore Asan.

ADMINISTRAŢIE ŞI ECONOMIE

Comuna Brăneşti se întinde pe suprafaţă de 54 kmp, iar populaţia, care abia depăşeşte 8.000 de persoane, are la dispoziţie trei grădiniţe, patru şcoli generale, o şcoală profesională şi patru licee.

Comuna cuprinde satele Brăneşti, Pasărea, Islaz si Vadu-Anei.

PROIECTE IMOBILIARE ÎN ZONĂ

Din punct de vedere imobiliar, comuna, care beneficiază de toate utilităţile, a cunoscut o dezvoltare rapidă, în primul rând datorită apropierii de Capitală, dar şi a faptului că are acces direct la un traseu principal de cale ferată, acces la drumul european DN 3 Bucureşti-Constanţa şi la Autostrada Soarelui.