0
0
imobiliare
Mai mult decât imobiliare!
imobiliare
Servicii IMOPEDIA
blog imobiliar oferte imobiliare director imobiliar
Cele mai citite ştiri
Abonează-te la newsletter
Vrei sa fii la curent cu cele mai noi informaţii despre proiectele imobiliare?
Abonează-te la newsletterul Imopedia.ro şi vei afla primul toate reducerile, promoţiile si noutaţile despre ansamblurile rezidenţiale
Email
Trimite
Începe IMO6, târgul imobiliar dedicat exclusiv Sectorului 6 și zonelor limitrofe
  Print
20 oct 2017 | Mihaela Ochiană, IMOPEDIA.ro | Număr afişări: 2671

Sectorul 6 și periferia lui au cunoscut o dezvoltare explozivă, în ultimii ani. Proiectele imobiliare din acest perimetru însumează mii de apartamente, sute de case noi și zeci de ansambluri rezidențiale complexe. Căutarea unei locuințe poate deveni astfel un maraton. Tocmai de aceea, târgul imobiliar IMO6 sistematizează toate ofertele din zonă și le aduce pe toate la un loc, fiind primul târg imobiliar destinat exclusiv unei zone. Vizitatorii sunt așteptați de vineri, 20 octombrie, până duminică, 22 octombrie, la Cora Lujerului. Intrarea este gratuită.

proiect imobiliarCei mai importanți dezvoltatori imobiliari și cele mai bune oferte din Sectorul 6 se vor regăsi timp de trei zile la Cora Lujerului, în cadrul târgului imobiliar IMO6. Târgurile IMO reprezintă un concept unic, care pe de o parte oferă vizitatorului posibilitatea de a analiza toate ofertele imobiliare din aria sa de interes, iar pe de altă parte eficientizează cheltuielile de marketing și logistica dezvoltatorilor, reușind să aducă în cadrul târgului doar persoanele interesate de case sau apartamente în zona în care expozanții are proiecte disponibile.

„Este un concept nou pe piața imobiliară autohtonă, care ne-a atras atenția și în care vedem valoare. Toți vizitatorii sunt potențiali clienți, oameni care cunosc zona, au analizat-o poate anterior, știu exact ce caută, unde anume, ceea ce scade din timpul de gândire și grăbește încheierea tranzacției. Astfel cumpărarea unei locuințe devine o experiență mai ușoară și mai rapidă pentru toate părțile implicate”, explică Sorin Roșu, dezvoltator imobiliar in sectorul 6.

Cei mai mulți clienți ai zonei au vârste cuprinse între 20 și 45 de ani, sectorul 6 situându-se pe primul loc din punctul de vedere a structurii populației privind această grupă de vârstă, conform statisticile Primăriei Municipiului București.

„Persoanele tinere, active, dinamice, nu au timp de pierdut. Cei cu vârste cuprinse între 20 și 45 de ani vor oferte perfecte, la prețul potrivit bugetului lor, cât mai repede cu putință. Din acest punct de vedere, IMO6 iese în evidență pe piața târgurilor imobiliare, aducând valoare acestei categorii de clienți imobiliari hotărâți”, explică Bogdan Severin, director de vânzări IMOPEDIA.

A ediție a târgului imobiliar IMO6 - Târgul imobiliar al sectorului 6, are loc în perioada 20-22 octombrie, în cadrul CORA Lujerului. Cei mai importanți dezvoltatori imobiliari, producatori de mobilă, instituții bancare și financiare din sectorul 6 și Ilfov vă prezintă cele mai bune oferte, pentru toate categoriile de buget. Intrarea este liberă.

 

Primul ghid imobiliar autentic! Sfaturi pentru realizarea unei tranzactii imobiliare, termeni imobiliari, financiari, precum si descrieri detaliate ale zonelor,doar pe ghid.imopedia.ro

Blog RUN
Adrian Crivii
Gabriel Alexandru
Dragos Dragoteanu
Daniel Dobre
Adrian Niculescu
Ilias Papageorgiadis

Cele mai noi si importante stiri din segmentul imobiliar iti sunt redate intr-un format inedit, menite a te tine la curent cu tot ceea ce inseamna noutati si ultimele tendinte in domeniul imobiliar, doar pe media.imopedia.ro

Ştiri imobiliare
Analize imobiliare
Evenimente imobiliare
Ghidul Prima Casă
Știri Prima Casă
Comunicate de presă
Arhiva video