Vara începe cu târgul imobiliar Project Expo, organizat la sfârșitul acestei săptămâni, la Sala Palatului, din București. Ediția lunii iunie se desfășoară sub sloganul „Începe-ți vacanța în casa ta cea nouă”, vizitatorii fiind așteptați atât cu lansări de proiecte și reduceri de preț, dar și cu oferte speciale de vânzare a unor locuințe de vacanță din Grecia.

37260-targ_imobiliar.jpgCauți o locuință? Nu trebuie să lipsești, la sfârșitul acestei săptămâni, de la târgul imobiliar Project Expo! Expozanții vin cu cele mai bune oferte imobiliare ale verii, fie că este vorba de apartamente în Capitală sau de case de vacanță exotice.

„Grecia rămâne una dintre destinațiile favorite ale românilor, așa că ne-am gândit că ar fi un moment bun să le propunem astfel de oferte imobiliare. Prețurile caselor de vacanță din Grecia au scăzut foarte mult, în ultimii ani, astfel că este un moment ideal de achiziție pentru cei interesați de acest segment. Proprietățile acestea nu sunt doar case de vacanță, ele pot fi privite ca niște investiții pe termen lung. Iar în contextul în care numărul clienților interesați de o vacanță în Grecia este, în continuare, ridicat, iar operatorii turistici nu au scăzut foarte mult prețurile, investiția poate fi recuperată într-un timp relativ scurt”, explică Adina Patilea, brand manager Project Expo.

IMOPEDIA.ro, cel mai important centru de informare și de ofertare imobiliară, în parteneriat cu More Group, întâmpină vizitatorii târgului imobiliar cu cele mai bune oferte imobiliare pentru locuințe de vacanță în Grecia, la prețuri ce pornesc de la 50.000 euro. Înainte de a lua o decizie așa de importantă, cele două companii vă invită să vizionați proprietățile din Halkidiki sau Salonic, într-o vacanță în care puteți îmbina utilul cu plăcutul. La standul acestora, vizitatorii sunt așteptați și cu o altă supriză cu aromă de vacanță: preparate tradiționale grecești.

Prețuri de la 450 euro/mp util și discounturi de mii de euro, valabile doar în cele trei zile de târg

„Cel mai ieftin apartament dintr-un bloc proaspăt construit se află în ansamblul rezidențial New City, din cartierul Fundeni, respectiv o garsonieră la 17.600 euro (adică 550 euro/mp). Un preț și mai mic pe metru pătrat este cel din complexul Militari Residence, unde un metru pătrat util se vinde cu 450 euro”, precizează organizatorii târgului imobiliar Project Expo.

Spre deosebire de edițiile trecute, se resimte o creștere simțitoare a numărului de oferte imobiliare din Nordul Capitalei și din zonele centrale. În cadrul acestui târg, vor fi lansate câteva proiecte noi, precum Palladium Residence, Teleajen Residence, ISG Residence 2, Tuberozelor sau Vile Ghindari.

  • Teleajen Residence (în zona Pache Protopopescu) oferă locuințe spațioase, cu arhitectură modernă - studiouri, apartamente cu două și trei camere, cu suprafețe utile cuprinse între 38 și 68 mp. Proprietarii își pot alege compartimentarea și finisajele, iar acordurile încheiate pe perioada târgului beneficiază de un discount de 5%
  • Tuberozelor (în Nordul Capitalei, În Pipera-Voluntari, în vecinătatea pădurilor Andronache și Boldu Crețuleasca) este un complex format din 20 case P+1, cu prețuri ce încep de la 109.000 euro
  • Greenfield Băneasa (tot în Nordul Capitalei) oferă apartamente cu două și trei camere, cu prețuri ce pleacă de la 47.945 euro + TVA 5%. Clienții care contractează o locuință pe perioada târgului beneficiază de discounturi între 5.000 euro și 7.000 euro

„Avem un număr mult mai mare de expozanți cu oferte imobiliare din zone semicentrale și din Nordul Capitalei. A fost o perioadă în care prețul terenurilor din Nord a scăzut foarte mult, așa că dezvoltatorii s-au orientat din nou către această parte a Bucureștiului, unde au putut construi locuințe la prețuri accesibile. Drept urmare, a revenit și interesul cumpărătorilor”, arată Adina Patilea, brand manager Project Expo.

Târgul imobiliar Project Expo are loc între 5 și 7 iunie, la Sala Palatului din București. Intrarea este liberă, iar programul pentru vizitatori este cuprins între orele 10:00-18:00 (vineri și sâmbătă), iar duminică între orele 10:00 și 16:00.

CITEȘTE ȘI ALTE ARTICOLE:

 

4 iunie 2015