0
0
imobiliare
Mai mult decât imobiliare!
imobiliare
Servicii IMOPEDIA
blog imobiliar oferte imobiliare director imobiliar
Cele mai citite ştiri
Abonează-te la newsletter
Vrei sa fii la curent cu cele mai noi informaţii despre proiectele imobiliare?
Abonează-te la newsletterul Imopedia.ro şi vei afla primul toate reducerile, promoţiile si noutaţile despre ansamblurile rezidenţiale
Email
Trimite
Cosmopolis: trei sferturi din locuințe, cumpărate înainte de finalizare. Achiziția din stadiul de proiect, preferință revenită în 2015
  Print
06 oct 2015 | Raluca Joiţa, IMOPEDIA.ro | Număr afişări: 1305

Apartamentele cumpărate înainte de finalizarea proiectului reprezintă o caracteristică a pieței imobiliare de anul acesta. Reprezentanți ai diferitor agenții imobiliare au subliniat constant, în ultimele luni, că acest comportament a revenit puternic în piață. Tendința este confirmată și de unul dintre cei mai mari dezvoltatori rezidențiali din București: în cadrul Cosmopolis, circa 75% dintre locuințe sunt cumpărate cu luni de zile înainte de a fi date în folosință.

Cosmopolis: trei sferturi din locuințe, cumpărate înainte de finalizare. Achiziția din stadiul de proiect, preferință revenită în 2015Vânzarea locuințelor aflate încă în faza de proiect este una dintre marile schimbări înregistrate, anul acesta, pe segmentul rezidențial. Clienții care plănuiesc acest pas din timp se orientează către dezvoltatori mari, cu reputație, semnând contractul cu mai bine de jumătate de an înainte de finalizarea proiectului.

„Cererea pentru locuințe noi a crescut semnificativ în acest an, cumpărătorii fiind dispuși să cumpere și locuințe care se vor finaliza într-un interval de până la 6 – 9 luni dacă dezvoltatorul și proiectul rezidențial beneficiază de un renume. În cadrul Cosmopolis, există un stoc foarte redus de locuințe finalizate și nevândute și avem în portofoliu și alte proiecte rezidențiale în care sunt vândute locuințe cu până la nouă luni înainte de finalizare”, precizează Gabriel Voicu, director New Homes division în cadrul Coldwell Banker Affiliates of România, agentul exclusiv al Cosmopolis.

Potrivit Coldwell Banker Affiliates of Romania, în ansamblul rezidențial Cosmopolis, s-a înregistrat o creștere a vânzărilor de peste 35%, în primele nouă luni din acest an, comparativ cu perioada similară din 2014. Mai mult, circa 75% dintre contractele de vânzare-cumpărare au fost semnate înainte de finalizare.

„Interesul crescut din partea cumpărătorilor față de Cosmpolis poate fi explicat prin dezvoltarea continuă a proiectului. În acest an, vor fi finalizate peste 400 de apartamente și vile, în urma unor investiții de 18 milioane de euro. Până în prezent, investițiile în cadrul Cosmopolis s-au ridicat la aproximativ 260 de milioane de euro, în construcția de locuințe, infrastructură, spații comerciale și spații verzi”, subliniază reprezentanții ansamblului rezidențial.

Cu peste 1.900 locuințe finalizate, Cosmopolis este unul dintre cele mai mari proiecte rezidențiale de la noi din țară, amplasat în zona de nord-est a Bucureștiului. În cadrul ansamblului, există apartamente cu una, două și trei camere, cu prețuri începând de la 29.000 euro (+5% TVA), dar și vile, cu prețuri pornind de la 76.000 euro (+5% TVA).

CITEȘTE ȘI ALTE ARTICOLE:

 

Primul ghid imobiliar autentic! Sfaturi pentru realizarea unei tranzactii imobiliare, termeni imobiliari, financiari, precum si descrieri detaliate ale zonelor,doar pe ghid.imopedia.ro

Blog RUN
Adrian Crivii
Gabriel Alexandru
Dragos Dragoteanu
Daniel Dobre
Adrian Niculescu
Ilias Papageorgiadis

Cele mai noi si importante stiri din segmentul imobiliar iti sunt redate intr-un format inedit, menite a te tine la curent cu tot ceea ce inseamna noutati si ultimele tendinte in domeniul imobiliar, doar pe media.imopedia.ro

Ştiri imobiliare
Analize imobiliare
Evenimente imobiliare
Ghidul Prima Casă
Știri Prima Casă
Comunicate de presă
Arhiva video