Zona Zona Bucuresti Zona de Nord
Imobile Imobile 5
Suprafețe Suprafețe 76mp - 207mp

Pe un teren de 5.000 mp dezvoltam un complex rezidential, structurat in 6 imobile mici, cu regimul de inaltime de P+2 etaje+3 retras. Avem in componenta apartamente cu 2, 3 si 4 camere, apartamente cu terase si curte generoasa la parter, precum si apartamente cu terase elegante la ultimul etaj.

Locuintele au suprafete generoase, eficient compartimentate, avand spatii vitrate mari dispuse pe toata inaltimea etajului, iar apartamentele de la parter dispun de curti individuale. Toate apartamentele au acces la sala de fitness, locul de joaca pentru copii si in toate spatiile verzi ale complexului.

Arhitectura intregului ansamblu de locuinte este conceputa estetic, cu ambiente spectaculoase gandite pentru viitorii locatari. Rezultatul este o imagine eleganta, plina de stil si personalitate, reprezentativa pentru viitorii proprietari.

Intregul complex este proiectat in ideea de confort si eleganta. De aceea, tot ce ofera acest imobil este gandit pentru o viata relaxanta alaturi de cei dragi.

Sistem Constructiv 

  • Pereti exteriori din caramida tip Porotherm cu izolatie din vata minerala cu grosimea de 10 cm;
  • Tamplarie din aluminiu Aluprof, cu bariera termica, de culoare armonizata cu fatada si geam termopan clar, securizat, cu proiectie Low-E;
  • Incalzire in pardoseala Rehau;
  • Parchet din lemn triplu stratificat Holver;
  • Placaje ceramice din import Delta Design, usi marca Pinum;
  • Terase placate cu placi ceramice antiderapante si rezistente la inghet.
Tip imobil Camere Nr. imobile Suprafața
Apartament 2 1 76m2
Apartament 2 1 115m2
Apartament 3 1 91m2
Apartament 3 1 142m2
Apartament 4 1 207m2

Schite