Zona Zona Rahova
An predare An predare Bloc 16 - Iulie 2022, Bloc 17 - Decembrie 2022
Suprafete Suprafete 36.90 - 80.15 mp
Preturi Preturi 44.900 - 95.600 Euro (TVA 5% inclus)

Ansamblul rezidential, Dream Residence, este construit pe Soseaua Salaj, in sectorul 5 - Cartierul Nou Rahova, la doar 4 km de Piata Unirii, adiacent fata de Calea Rahova, cu un regim de inaltime Parter+6 Etaje.

Prezentare

Ansamblul rezidential, Dream Residence, este construit pe Soseaua Salaj, in sectorul 5 - Cartierul Nou Rahova, la doar 4 km de Piata Unirii, adiacent fata de Calea Rahova, cu un regim de inaltime Parter+10 Etaje.

Acest proiect are in componenta 17 blocuri (15 imobile construite, finalizate si locuite; 2 imobile care au termen de executie anul 2022). Proiectul imobiliar ofera pietei din sud-vestul Bucurestiului apartamente care raspund tuturor nevoilor locative cu 1, 2 sau 3 camere - spatii generoase si o compartimentare care tine cont de realizarea unui confort optim al locatarilor. Finisajele se remarca prin grija fata de detalii si calitatea superioara a materialelor folosite, astfel ca raportul pret-calitate sa fie unul excelent.

Imobilul  respecta prevederile normativelor in vigoare, fiind conceput sa asigure un grad ridicat de siguranta, rezistenta, confort si functionalitate. Sistemul constructiv este compus din radier, stalpi, plansee si diafragme beton armat, caramida porotherm, termoizolatie 10 cm, tencuiala Baumit si a fost proiectat in conformitate cu noile standarde cu privire la siguranta constructiilor, avand ca principala baza prescriptiile de proiectare seismica existente in Romania.

 

Localizare

Dream Residence. ansamblu de locuinte noi, este situat in sud-vestul Bucurestiului, la doar 4km de Piata Unirii, cu acces rapid la mijloacele de transport in comun:  autobuz 117 si 227 (opresc in fata complexului), tramvai 32.

Vecinatati si facilitati in ansamblu: Mega Image (in condominiu), Liberty Mall (6 minute), Kaufland, Cora, Carrefour Vulcan, Afi Palace Cotroceni (12-15 minute), scoli, gradinite, parc, policlinici, restaurant/bar, farmacie, EasyBox de la EMag.

Facilitati

Apartamentele din cadrul condominiului se predau complet finisate (gresie, faianta, parchet, usi interioare, obiecte sanitare, centrala termica - garantie 6 ani, radiatoare, zugraveli, tamplarie VEKA, intrerupatoare Panasonic, prize -> prize TV si internet) si racordate individual la toate utilitatile (gaze naturale, energie electrica, apa curenta, canalizare)

Proiectul imobiliar pune la dispozitie locatarilor atat parcari supraterane, cat si parcari subterane, ambele contracost (amplasate la demisolul fiecarui bloc).

Fiecare imobil va fi deservit de cate un lift care va pleca de la demisol (parcare subterana) si va merge pana la etajul 6.

Finalizare

Bloc 16 - iulie 2022
Bloc 17 - decembrie 2022

Dezvoltatorul ofera cumparatorilor posibilitatea de a-si personaliza apartamentele rezervate, punand la dispozitia acestora o gama larga de produse ce vor fi folosite in procesul de finisare.

- usa metalica Mega Doors;
- usi interior Porta Doors;
- centrala termica in condensatie, P = 24kW, Saunier Duval;
- baie echipata cu obiecte sanitare;
- parchet 8 mm, dublu laminat (Egger - Germania)
- gresie import Italia;
- faianta import Italia;
- vopsea lavabila Aplalux Ultramat;
- prize si intrerupatoare;
- tamplarie VEKA  5 cam – wenge;

Modalitati de plata

ETAPA I: Rezervare: 500 Euro

ETAPA II: Antecontract cu un avans de minim 5 %, ce se va semna in termen de 3 luni de la data rezervarii (suma platita cu titlu de rezervare se scade din valoarea avansului)

ETAPA  III: Diferenta de pret se va achita la predarea apartamentelor. Se accepta credit bancar prin programul „Noua Casa”, credit ipotecar sau orice forma de creditare

Finantare

Prin parteneriatele incheiate cu diverse banci, va putem la dispozitie solutii de creditare viabile, astfel incat sa puteti accesa diverse forme de credit bancar.

Preturi

Garsoniere:

  • preturi intre 44.900 - 50.900 Euro (TVA 5% inclus)

Apartamente 2 camere:

  • preturi intre 56.900 - 77.900 Euro (TVA 5% inclus)

Apartamente 3 camere:

  • preturi intre 68.900 - 95.600 Euro (TVA 5% inclus)
Ești interesat?