An predare An predare Iunie 2025
Nr camere Nr camere studio+, 2, 3 camere
Suprafata Suprafata 42 mp - 82 mp
IASI Zona IASI

Descriere Lapis Residence

Ansamblul rezidențial Lapis Residence oferă o experiență de locuit unică, îmbinând confortul modern cu o preocupare profundă pentru mediu. Cu piste pentru biciclete în întregul cartier, rezidenții pot profita de modalități sustenabile de a se deplasa și de a se bucura de natură. Panourile fotovoltaice asigură o sursă de energie verde și eficientă, contribuind la reducerea impactului asupra mediului. Conceptul arhitectural modern al ansamblului și finisajele premium aduc un aer sofisticat și contemporan în fiecare aspect al vieții rezidențiale. Lapis Residence nu este doar un spațiu de locuit, ci un mediu care îmbrățișează armonia între confortul urban și respectul față de natură, înglobând un total de 380 de apartamente în cele 8 blocuri.

Care sunt tipurile de imobile din ansamblul Lapis Residence?

În ansamblul rezidențial Lapis Residence găsim următoarele tipuri de proprietăți: studio+ (zona separata pentru dormit), 2 camere, 3 camere.

Primul bloc din cadrul ansamblului Lapis Residence va fi predat in iunie 2025.

Localizare

Aleea Iftimie Bârleanu, nr. 36F, Iasi

In proximitatea cartierului Nicolina, a mijloacelor de transport in comun, a supermarket-urilor (Kaufland, Iulius Mall Miroslava) si la o distanta de 4.3 km de Palas Mall (aprox 15 minute de mers cu masina).

Ești interesat?