An predare An predare 2023
Nr camere Nr camere 1 - 4 camere
Suprafata Suprafata 51 - 142 mp
Pret Pret 55.000 - 108.210 Euro

Descriere Aria City Residence

Aria City Residence 5 este un complex rezidential compus din doua cladiri avand in total peste 110 apartamente. Ansamblul Aria City Residence are o configuratie de tip boutique, 3 etaje cu lift plus system de Securitate video, situat in partea de sud a capitalei intr-o zona linistita de case - Sector 4 str. Actiunii nr 99 - 101.

Ne mandrim cu o arhitectura moderna care ofera rezidentilor nostrii standarde inalte privind calitatea vietii de aceea Aria City Residence 5 este una dintre cele mai bune optiuni pentru un stil de viata comod si confortabil. Localizat in zona de sud a capitalei, ansamblul rezidential Aria City, beneficiaza de toate plusurile unei zone in care s-a adus un aport enorm de modernizare. Cu statie STB la nici 50m distanta de ansamblu, se poate ajunge cu usurinta la metrou Brancoveanu si astfel in toate punctele de interes.

Finisajele premium, materialele de calitate superioară cât și tehnologia de ultima generație folosita reprezintă un aspect important al alegerii achiziționării unui imobil in Aria City Residence. Clădirea este finisata cu cele mai bune materiale si proiectata pentru a oferi exeperianta locuirii la un nivel înalt, care se diferențiază prin detalii si design unic. Acest lucru garantează nu numai confortul si siguranța, ci si economii semnificative la facturile utilităților individuale cât si colective.

Structura de rezistență din beton armat este realizată prin utillizarea tehnologiilor moderne, respectând cele mai exigente normative. Pereții dintre apartamente sunt construiți din zidarie confinata iar pentru fatada cladirii s-a folosit o tencuiala decorativa naturala venind astfel cu un plus calitativ in timp.

Schite

Facilități

Parcare subterană/supraterană Parcare subterană/supraterană
Spații de joacă pentru copii Spații de joacă pentru copii
Supraveghere video Supraveghere video
Lift Lift

Localizare

str. Acţiunii, nr. 101, Sector 4, Bucuresti

Ești interesat?