An predare An predare Finalizat
Nr camere Nr camere 1 - 3 camere
Suprafata Suprafata 37 mp - 98 mp
Pret Pret 59.600 - 134.600 Euro

Descriere Ivory Residence

Ivory Residence reprezinta un concept ce isi propune satisfacerea celor mai exigente gusturi, pregatit sa va incante cu finisaje premium, de inalta calitate, in concordanta cu standardele si exigentele dvs. Situat in zona de Nord a capitalei, este locul pe care il cauti pentru a te retrage din agitatia orasului, fara a iesi cu adevvrat din ea. Oaza ta de liniste din mijlocul junglei urbane.

Prezentare

Poziţionat pe Bd. Pipera nr. 1, la 100m de Rond OMV-Pipera, zona cu cea mai amplă dezvoltare din ultimii ani, proiectul Ivory Residence este oaza ta de linişte, din mijlocul junglei urbane.

Individualismul stilistic, calitatea produselor, atenţia pentru detalii şi localizarea excelentă, aproape de toate zonele de mare interes ale oraşului, fac din Ivory Residence locul perfect pentru ca tu să simţi pulsul oraşului din confortul casei tale.

Crearea unui ansamblu rezidenţial care să se distingă prin confort şi siguranţă, dar şi printr-o diversitate de forme şi spaţii de locuit foarte generoase, constituie un aspect de maxim interes pentru noi.

Facilități

Parcare subterană/supraterană Parcare subterană/supraterană
Spații de joacă pentru copii Spații de joacă pentru copii
Supraveghere video Supraveghere video
Acces securizat Acces securizat
Lift Lift
Interfon Interfon

Localizare

B-dul Pipera nr. 1, București

Dezvoltator

Cu peste 20 de ani de experienţă în dezvoltarea proprietăţii, Comfort Homes construieşte locuinţe cu valoare superioară şi design inspirat. Portofoliul dezvoltărilor imobiliare ale Comfort Homes prezintă o experienţă exemplară şi ambiţia de a oferi proiecte excepţionale nu doar în Bucureşti, ci şi în Londra, Birmingham, Somerset.

Ești interesat?