Zona Zona Bucuresti Zona de Sud
Imobile Imobile 70
Suprafețe Suprafețe 145mp

Green Garden Residence este poziționat în zona de sud a Sectorului 4 al Municipiului București, în zona Blvd. Metalurgiei, la 400 de metri de zona comerciala Metro / Auchan / Jumbo.

Tip imobilCamereNr. imobileSuprafata
Vilă 470145m2

Descriere Green Garden Residence

Faza 1 reprezintă prima etapă de dezvoltare a acestui proiect și cuprinde 20 de locuințe P+1E, dispuse în regim tip duplex, ce vor avea fiecare o amprenta la sol de 75 mp și o suprafață desfășurată de 150 mp. Ansamblul va insuma la final un numar de 70 de case, toate racordate la reteaua publica de utilitati (apa, gaze, current, canalizare), accesul se va face pe drum asfaltat cu 2 benzi pe sens; casele se vor preda complet finisate, primul lot avand termen de finalizare august 2020.

Concomitent cu realizarea locuințelor, această primă etapă include și realizarea drumului ce leagă Drumul Dealul Frumos și Drumul Dealul Crișului. Acest drum va asigura accesul și distribuția rețelelor edilitare la cele 20 de locuințe proiectate.

Facilitati:

  • locuri de parcare: 2 locuri / locuință
    • curte individuală (suprafață spații verzi = 65 mp; dale = 10 mp; terasă neacoperită = 16,5 mp; alei și platforme = 43 mp)
    • străzi asfaltate și iluminate, prevăzute cu instalație de colectare a apei pluviale
    • finisaje premium de la parteneri cu renume precum: vopsele-tencuieli.ro; Romstal; Delta Design; Wetterbest; Baumit; Policolor; Brikston; Gewiss; efecte decorative Luxury Monarch.

Contact

Cristian Marinoiu
0737-488.874

Schite