Rezidential 3 camere de vanzare in 1-Decembrie Bucuresti

Cauți anunturi imobiliare de Rezidential 3 camere de vanzare in 1-Decembrie Bucuresti? Vanzari rezidential 3 camere in 1-Decembrie Bucuresti . Vezi pe imopedia cele mai bune anunțuri de Rezidential 3 camere de vanzare in 1-Decembrie Bucuresti . Vezi si in Salajan - Ozana - Theodor Pallady Bucuresti Pentru alte judete vezi si Dambovita, Giurgiu, Prahova, Ialomita

LOCALIZARE

Comuna 1 Decembrie, din judeţul Ilfov, este situată la sud de Bucureşti, la aproximativ 10 kilometri distanţă, pe Drumul European 70. Comuna 1 Decembrie se învecinează la nord cu Jilava, la est cu Vidra, la vest cu Dărăşti, iar la sud cu judeţul Giurgiu.

ISTORIC

Prima atestare documentară a comunei datează din anul 1595, însă nu se cunosc prea multe amănunte.

ADMINISTRAŢIE ŞI ECONOMIE

Comuna 1 Decembrie are suprafaţa totală de 1026 hectare, dintre care doar 231 sunt în intravilan. Populaţia, care abia depăşeşte 6200 de locuitori, are la dispoziţie o grădiniţă şi două şcoli

Din punct de vedere al infrastructurii, comuna 1 Decembrie stă destul de bine, faţă de alte comune. Aici există apă curentă, gaze naturale şi canalizare, iar infrastructura rutieră este acceptabilă.

O parte dintre locuitori se ocupă cu agricultura, cultura legumelor fiind de bază. Foarte mulţi însă aleg să muncească în Bucureşti şi fac naveta zilnic.

PROIECTE IMOBILIARE ÎN ZONĂ

Comuna 1 Decembrie a intrat în atenţia dezvoltatorilor imobiliar, datorită faptului că este relativ apropiată de Bucureşti. Mărturie stă ansamblul rezidenţial Green City, format din patru vile al căror preţ porneşte de la 135.000 de euro. Însă acesta pare să fie doar începutul căci preţul terenului din zonă este în creştere.