Zona Zona Titan
Suprafețe Suprafețe 0mp

Proiectul Palladium Residence este situat în sud-estul Bucureștiului și este un proiect plin de culoare și de eleganță. Complexul rezidențial este localizat în zona Theodor Pallady și este format din 8 blocuri despărțite de spatii verzi și parcuri generoase, precum și de facilități diverse care îți vor asigura confortul și liniștea dorite.

Tip imobilCamereNr. imobileSuprafata
Apartament 200m2
Apartament 100m2
Apartament 300m2
Apartament 300m2
Apartament 400m2
Apartament 200m2

DESPRE NOI

Paleta de opțiuni este diversă: de la garsoniere și până la apartamente cu patru camere, apartamentele dispun de compartimentări variate, iar finisajele sunt de cea mai înaltă calitate.

Palladium Residence este un proiect nou, care se remarcă în principal prin prețurile extrem de abordabile, potrivite pentru orice buzunar. Zona aleasă pentru amplasarea complexului dispune de acces extrem de prietenos la mijloacele de transport în comun, dar și la o zonă completă și extrem de diversificata de centre comerciale de interes zilnic (Auchan, Jumbo, Metro, Decathlon și, în curând, Ikea).

Un alt plus este atenția acordată detaliilor care contează și care creează starea de confort și de relaxare pe care o dorești. Culori pastelate într-o gamă armonică deosebită, mici amănunte de finisaj care înnobilează ansamblul, grija pentru toate utilitățile necesare, într-o amplasare omogenă, sunt câteva dintre cele gândite pentru satisfacerea dorințelor celor mai diverse.

Nu este de neglijat nici raportul excelent între calitate și preț, care ne recomandă și care te vor convinge să fim prima opțiune atunci când dorești să achiziționezi o locuință care să vă împlinească nevoile la un preț care se încadrează în bugetul disponibil.

Complexul rezidențial are acces ușor și rapid la toate facilitățile necesare pentru a te simți relaxat și răsfățat: spa, grădiniță, terenuri de fotbal, tenis, spații verzi, locuri de joacă pentru copii, zonă comercială, filiale bancare și multe altele.

Un aspect foarte important de luat în calcul este proximitatea tuturor mijloacelor de transport în comun, ceea ce îți oferă mobilitate și eficientizare a timpului aferent deplasărilor zilnice. Astfel, stația de metrou Nicolae Teclu (fosta Policolor), dar și stațiile de tramvai (tramvaiele 23, 27, 40) și de autobuz (autobuzul 246) se află la 5 minute de mers pe jos de ansamblul rezidențial.

Și pentru că toți ne dorim să ne simțim în siguranță, ocrotiți acasă, ne-am asigurat că incinta este securizată, transformând Palladium Residence într-un spațiu sigur, în care fiecare proprietar poate să se simtă în largul lui.

Te așteptăm să te convingi că Palladium Residence este căminul pe care îl cauți și îl visezi. Vizitează-ne la birourile din Theodor Pallady nr. 47 pentru a afla mai multe despre viitorul tău cămin.