An predare An predare Mai 2023
Nr camere Nr camere 1 - 3 camere
Suprafata Suprafata 30,55 mp - 69,76 mp
Pret Pret 49.500 - 107.000 Euro

Descriere HILS Brauner

Bine aţi venit în HILS Brauner - cel mai nou ansamblu rezidenţial din sectorul 3 al Capitalei

Situate la doar 700 de metri de staţia de metrou Nicolae Teclu şi vis-a-vis de o zonă comercială aflată în plină expansiune, cele 8 blocuri care formează complexul HILS Brauner fac parte din noua zonă de dezvoltare a Bucureştiului. HILS Brauner totalizează 1336 de unităţi locative proiectate în mai multe variante de compartimentare: garsoniere, studiouri, apartamente cu 2 şi 3 camere.

Un ansamblu rezidenţial în ton cu tine

Localizat pe strada Victor Brauner, ansamblul rezidenţial se bucură de o locaţie foarte avantajoasă. În proximitatea zonelor de interes, noul proiect oferă accesul la mai multe tipuri de magazine, acoperind diverse zone de interes - mobilă şi bricolaj: IKEA, Leroy Merlin, Dedeman, XXXLutz; supermarket-uri precum Metro, Auchan, Kaufland şi Lidl; magazine de articole sportive şi jucării: Decathlon şi Jumbo.

Facilități

Gradiniță/Scoală Gradiniță/Scoală
Parc Parc
Parcare subterană/supraterană Parcare subterană/supraterană
Spații de joacă pentru copii Spații de joacă pentru copii
Supraveghere video Supraveghere video
Acces securizat Acces securizat
Lift Lift
Interfon Interfon

Localizare

Str. Victor Brauner nr.40, Bucuresti

Dezvoltator

Dezvoltatorul imobiliar HILS a devenit un reper al profesionalismului, cu o echipă ce are peste 17 ani de experienţă pe piaţa imobiliară din România, creând un nou standard de confort şi eleganţă.

Acţiunea imobiliară a dezvoltatorului a fost puternic remarcată prin realizarea proiectului HILS Pallady. În prezent, continuă prin demararea proiectelor HILS Brauner şi HILS Splaiul Unirii.

Design şi construcţii moderne, apartamente foarte bine compartimentate, preţuri accesibile şi amplasare avantajoasă faţă de mijloacele de transport. Acestea sunt doar o parte din avantajele celor peste 6.500 de unitaţi construite în Bucureşti.

Ești interesat?