An predare An predare Decembrie 2022
Nr camere Nr camere 1 - 4 camere
Suprafata Suprafata 37,87 mp - 175,81 mp
Pret Pret 105.600 - 198.490 Euro

Descriere HILS Pallady

Amplasat ideal, la doar 50 m de staţia de metrou Anghel Saligny şi vis-a-vis de zona comercială, HILS Pallady vă pune la dispoziţie 12 blocuri totalizând 1908 de unităţi locative proiectate în mai multe variante de compartimentare: garsoniere, apartamente cu 2 şi 3 camere, inclusiv duplexuri, pentru ca oricine să îţi găsească locuinţa mult visată.

Locatarii vor beneficia de spaţii verzi şi loc de joacă pentru copii, suficiente locuri de parcare, terane şi supraterane pentru cei care au în gând siguranţa şi binele maşinilor proprii.

Zona în care este amplasat ansamblul rezidenţial HILS Pallady este una foarte avantajoasă din punct de vedere al cumpărăturilor de interes zilnic. În apropiere sunt amplasate mai multe tipuri de magazine, acoperind diverse zone de interes: IKEA, care este chiar vis-à-vis de ansamblul nostru rezidenţial, Auchan, Metro, Decathlon, Dedeman, Kaufland, Lidl şi Leroy Merlin.

Facilități

Parc Parc
Parcare subterană/supraterană Parcare subterană/supraterană
Spații de joacă pentru copii Spații de joacă pentru copii
Supermarketuri Supermarketuri
Acces securizat Acces securizat
Lift Lift
Interfon Interfon

Localizare

B-dul Theodor Pallady nr. 66, București

Dezvoltator

Ansamblul HILS Pallady Apartments este construit de Jacob Gardens, companie ce a ridicat şi ansamblul Palladium Residence, în prezent construind, în paralel şi ansamblul Palladium Residence 2.

Ești interesat?