An predare An predare Decembrie 2023
Nr camere Nr camere 2 - 3 camere
Suprafata Suprafata 46,44 - 72,81 mp
Pret Pret 79.000 - 113.000 Euro

Descriere Estoria City

Fie că este vorba de mers la cumpărături sau de a merge la sală, oamenii urbani caută în permanenţă accesibilitatea, astfel încât încearcă să-şi rezolve toate nevoile în funcţie de apropierea de casă sau de birou. Îşi doresc mai mult timp liber, un stil de viaţă mai relaxat şi conectat. În acest context, Estoria City este soluţia: o zonă în care oamenii pot munci, trăi, se pot relaxa şi creşte ca o comunitate.

Facilități

Parcare subterană/supraterană Parcare subterană/supraterană
Spații de joacă pentru copii Spații de joacă pentru copii
Supermarketuri Supermarketuri
Supraveghere video Supraveghere video
Acces securizat Acces securizat
Lift Lift
Interfon Interfon

Schite

Localizare

Str. Victor Brauner nr. 30, Bucuresti

Dezvoltator

Estoria City reuneşte o vastă experienţă de business şi un aport de know-how solid pe fiecare segment. Proiectul reprezintă o premieră de dezvoltare mixta în Bucureşti un model de calitate şi seriozitate, într-o locaţie excelenţa care vine să completeze partea de Est a Bucureştiului.

Acţionarii Estoria City sunt dezvoltatori imobiliari români de succes ale căror realizări demonstrează pe deplin capacitatea de a dezvolta proiecte rezidenţiale, comerciale şi de birouri. Acţionarii şi membrii echipei formează un grup dinamic a cărui experienţă complementară asigură sinergia necesară pentru a oferi construcţii durabile de înaltă calitate, adaptate nevoilor urbane contemporane.

Realizat împreună cu firma Hexagon, atât că partener, cât şi că antreprenor general, proiectul Estoria City beneficiază de întreagă experienţă de construcţii asociata unei companii de încredere, responsabila de ansambluri cu 2.000 de apartamente, 60.000 mp spaţii de birouri şi 30.000 mp spaţii de retail.

Ești interesat?