Apartamente de vanzare in 1-Decembrie Bucuresti

Cauți anunturi imobiliare de Apartamente de vanzare in 1-Decembrie Bucuresti? Vanzari apartamente in 1-Decembrie Bucuresti . Vezi pe imopedia cele mai bune anunțuri de Apartamente de vanzare in 1-Decembrie Bucuresti . Vezi si in Salajan - Ozana - Theodor Pallady Bucuresti Pentru alte judete vezi si Dambovita, Giurgiu, Prahova, Ialomita

Cat costa un apartament in 1-Decembrie, Bucuresti?

Pretul unui apartament in 1-Decembrie, Bucuresti costa in medie 88.000 Euro.

La ce sa fii atent cand cumperi un apartament intr-un ansamblu rezidential nou in Bucuresti?

Inainte de a cumpara un imobil nou intr-un ansamblu rezidential fii atent la: certificat de urbanism, autorizatie de constructie, cartea tehnica a imobilului, clauzele din contractul de vanzare-cumparare, termenul de finalizare, istoricul dezvoltatorului, accesibilitatea si facilitatile din proiect, materialele folosite, schita imobilului, orientarea apartamentului, zona in care este amplasat proiectul.

Care sunt actele care imi trebuiesc la cumpararea unui apartament?

Actele care trebuiesc pentru cumpararea unui apartament sunt: acte identitate vanzatori, acte proprietate bun imobil, documentatia cadastrala si incheierea de intabulare, certificat fiscal al imobilului din care sa reiasa ca este cu taxele la zi, in cazul apartamentelor aveti nevoie si de adeverința eliberata de asociația de proprietari din care sa reiasa situatia datoriilor fata de asocietie + ultima chitanta privind plata la zi a utilităților aferente imobilului.

LOCALIZARE

Comuna 1 Decembrie, din judeţul Ilfov, este situată la sud de Bucureşti, la aproximativ 10 kilometri distanţă, pe Drumul European 70. Comuna 1 Decembrie se învecinează la nord cu Jilava, la est cu Vidra, la vest cu Dărăşti, iar la sud cu judeţul Giurgiu.

ISTORIC

Prima atestare documentară a comunei datează din anul 1595, însă nu se cunosc prea multe amănunte.

ADMINISTRAŢIE ŞI ECONOMIE

Comuna 1 Decembrie are suprafaţa totală de 1026 hectare, dintre care doar 231 sunt în intravilan. Populaţia, care abia depăşeşte 6200 de locuitori, are la dispoziţie o grădiniţă şi două şcoli

Din punct de vedere al infrastructurii, comuna 1 Decembrie stă destul de bine, faţă de alte comune. Aici există apă curentă, gaze naturale şi canalizare, iar infrastructura rutieră este acceptabilă.

O parte dintre locuitori se ocupă cu agricultura, cultura legumelor fiind de bază. Foarte mulţi însă aleg să muncească în Bucureşti şi fac naveta zilnic.

PROIECTE IMOBILIARE ÎN ZONĂ

Comuna 1 Decembrie a intrat în atenţia dezvoltatorilor imobiliar, datorită faptului că este relativ apropiată de Bucureşti. Mărturie stă ansamblul rezidenţial Green City, format din patru vile al căror preţ porneşte de la 135.000 de euro. Însă acesta pare să fie doar începutul căci preţul terenului din zonă este în creştere.