Apartamente 2 camere de vanzare în Floreasca - Barbu Vacarescu Bucuresti

Cauți anunturi imobiliare de Apartamente 2 camere de vanzare în Floreasca - Barbu Vacarescu Bucuresti? Vanzari apartamente 2 camere în Floreasca - Barbu Vacarescu Bucuresti . Vezi pe imopedia cele mai bune anunțuri de Apartamente 2 camere de vanzare în Floreasca - Barbu Vacarescu Bucuresti . Vezi si in Floreasca - Barbu Vacarescu Bucuresti Pentru alte judete vezi si Dambovita, Giurgiu, Prahova, Ialomita.

Cat costa un apartament 2 camere in Floreasca - Barbu Vacarescu, Bucuresti?

Pretul unui apartament in Floreasca - Barbu Vacarescu, Bucuresti costa in medie 116.000 Euro.

La ce sa fii atent cand cumperi un apartament intr-un ansamblu rezidential nou in Bucuresti?

Inainte de a cumpara un imobil nou intr-un ansamblu rezidential fii atent la: certificat de urbanism, autorizatie de constructie, cartea tehnica a imobilului, clauzele din contractul de vanzare-cumparare, termenul de finalizare, istoricul dezvoltatorului, accesibilitatea si facilitatile din proiect, materialele folosite, schita imobilului, orientarea apartamentului, zona in care este amplasat proiectul.

Care sunt actele care imi trebuiesc la cumpararea unui apartament?

Actele care trebuiesc pentru cumpararea unui apartament sunt: acte identitate vanzatori, acte proprietate bun imobil, documentatia cadastrala si incheierea de intabulare, certificat fiscal al imobilului din care sa reiasa ca este cu taxele la zi, in cazul apartamentelor aveti nevoie si de adeverința eliberata de asociația de proprietari din care sa reiasa situatia datoriilor fata de asocietie + ultima chitanta privind plata la zi a utilităților aferente imobilului.