An predare An predare Seprembrie 2022
Nr camere Nr camere 2 - 6 camere
Suprafata Suprafata 62 mp - 667,30 mp
Pret Pret 158.865 - 3.980.000 Euro

Descriere ONE Verdi Park

One Verdi Park reprezintă o nouă dezvoltare emblematică, ce va îmbogăţi oraşul. Oferind vederi spectaculoase, reşedinţe de cea mai bună calitate, spaţii comerciale, servicii şi facilităţi de top, One Verdi Park este evadarea perfectă, graţie înălţimii construcţiei, cât şi faptului că este situat în afara marilor aglomerări urbane.

336 de unitaţi locative cu design de cea mai bună calitate

La toate acestea se adaugă vederea spectaculoasă către parcul cu acelaşi nume, astfel încât One Verdi Park reprezintă căminul perfect pentru oricine iubeşte vibraţiile cosmopolite şi senzaţia de a fi mereu la înălţime.

- Principii durabile
- Certificare "Green Homes"
- Vedere panoramică
- Certificat LEED & WELL
- Eficienţă energetică şi durabilitate
- Galerie de facilităţi
- Design inovator
- Locaţie centrală
- În imediata apropiere a Parcului Verdi

One Verdi Park este situat foarte aproape de centrul oraşului, fiind înconjurat de cele mai bune servicii pe care Bucureştiul le oferă. În plus, faţă de avantajul de a fi amplasat la o distanţă foarte convenabilă de aeroport, One Verdi Park se află la doar câteva minute de mers pe jos de Mall, Cinema şi Business Center şi este bine deservit de facilităţi de transport - 2 staţii de metrou, linie de tramvai şi autobuz.

Facilități

Parc Parc
Parcare subterană/supraterană Parcare subterană/supraterană
Supermarketuri Supermarketuri
Supraveghere video Supraveghere video
Acces securizat Acces securizat
Lift Lift
Interfon Interfon

Localizare

str. Barbu Vacarescu 164, Bucuresti

Dezvoltator

One United Properties este unul dintre cei mai mari şi mai de succes dezvoltatori ecologici în domeniul imobiliar rezidenţial, mixt şi pentru birouri din România.

Fondatorii au investit în domeniul imobiliar încă din anul 2000, au dezvoltat prima lor clădire rezidenţială în 2006, iar începând cu anul 2013 au extins marca „ONE”, concretizând astfel o afacere cu un ritm rapid de creştere. Dezvoltările de referinţă, calitatea, design-ul şi sustenabilitatea reprezintă aspectele esenţiale ale strategiei One United Properties, compania fiind foarte recunoscută atât local, cât şi internaţional, cu multiple premii în aceste domenii.

One United Properties s-a listat oficial la Bursa de Valori Bucureşti. Acţiunile companiei au început să se tranzacţioneze pe Piaţa Principală, sub simbolul bursier ONE, pe data de 12 iulie 2021. Astfel, compania a devenit a treia cea mai mare companie antreprenorială românească listată la Bursa de Valori Bucureşti şi a intrat în primele zece companii listate, în conformitate cu capitalizarea de piaţa IPO.

One United Properties are mai multe dezvoltări rezidenţiale de înaltă calitate finalizate, în construcţie şi în pipeline pe termen mediu din Bucureşti - dezvoltări exclusiviste precum One Mircea Eliade, One Peninsula, One Modrogan, ONE Floreasca Lake, ONE Herăstrău Park, Herăstrău Towers şi ONE Herăstrău Plaza.

One United Properties este primul dezvoltator imobiliar din România care a fost premiat la nivel internaţional, fiind beneficiarul premiului pentru cea mai bună dezvoltare rezidenţială durabilă la International Property Awards 2019-2020; Leadership, dezvoltare de reşedinţe şi birouri: @HOF Awards CEE, EuropaProperty SEE, Gala Revistei imobiliare, CIJ Awards, Forbes Green Awards, ROGBC Awards, Forbes Office Buildings Gala.

One United Properties are un parteneriat strategic cu compania de design interior Lemon Interior Design - o companie multi-premiată cu sediul în Bucureşti. Lemon a primit numeroase premii precum: „Best Bathroom Design for Romania with Skyline” la European Property Awards 2019, „Best Interior Design Apartment for Romania with Lake Loft”, „Visionary Design” la Casa de Lux Awards Gala, „Best Design for Living Space” în 2014 la Gala ELLE Decoration Design Awards, Forbes Life Awards, ZF Premium Interior Design Award, Real Estate Magazine Gala Awards, Forbes Cool Brands.

One United Properties are un studio de arhitectură şi capabilităţi de inginerie: X Architecture & Engineering - beneficiarul a 2 premii pentru România la International Property Awards.

One United Properties este membru al AmCham şi al Green Building Council Romania.

Ești interesat?