An predare An predare Finalizat
Nr camere Nr camere 2 - 3 camere
Suprafata Suprafata 54 mp - 65 mp
Pret Pret 140.000 - 200.000 Euro

Descriere 102 The Address

102 The Address aduce un stil modern şi inovator, care să te inspire în momentele pe care le petreci acasă, cu familia sau prietenii.

Apartamentele cu 2, 3 sau 4 camere îţi oferă doza potrivită de lux şi confort pentru a reveni mereu, cu bucurie şi nerăbdare, la tine acasă.

Perfect pentru stilul tău!

Proiectul îşi doreşte să inoveze prin design modern, spaţii generoase şi confort. Oferă 273 apartamente cu 2, 3 şi 4 camere şi posibilitatea de a alege dintre 29 tipuri de apartamente. Spaţiul comercial are o suprafaţă de 2916 m2. Complexul oferă, de asemenea, 12 birouri spaţioase pentru business-ul tău de succes.

Locaţia excelentă (Barbu Văcărescu 102) este aproape de tot ce ai nevoie pentru relaxare, sănătate, timp liber şi shopping.

Parcarea este supraterană şi subterană, pe trei niveluri, cu un total de 503 locuri de parcare. Facilităţile şi finisajele aduc o calitate premium: termosistemele de ventilaţie şi materialele din aluminiu ale faţadei, balustradele din sticlă laminate, ascensoarele tip duplex Schindler.

-Gresia şi faianţa redau fineţea brandurilor italiene Porcelanosa şi Marazzi.
-Parchetul triplu stratificat de 14 mm din lemn natural aduce un plus de confort şi calitate.
-Centrala proprie Viessmann, De Dietrich sau Buderus, cu boiler încorporat, îţi asigură temperatura ideală pentru a te bucura de atmosfera plăcută de acasă.
-Sistemul sanitar este completat cu produse de brand Villeroy & Boch, Laufen, Duravit, Kludi, Grohe sau Hans Grohe.
-Corpurile de iluminat poartă marca Pelsan sau Arlight.
-Sistemul electric respectă standardele Legrand,
-Compartimentările interioare sunt realizate cu materiale din gama de top a producătorilor Siniat şi Rigips.

Apartamente şi opţiuni pentru tine

Apartamente Joy (2 camere)

Îţi punem la dispoziţie 218 apartamente cu două camere, compartimentate în 17 tipuri diferite. Suprafeţele generoase de până la 77 m2 îţi dau libertatea să te desfăşori în voie. Terasele spaţioase cu vedere către apusul sau răsăritul soarelui, sunt locul ideal pentru a-ţi începe ziua într-un ton pozitiv.

Apartamente Family (3 camere)

În cele trei camere, cu o suprafaţă totală a apartamentului de până la 123 m2, vei putea să profiţi din plin de clipele împreună cu familia. Două băi utilate complet şi poţi opta pentru una sau două terase, deschise sau închise, de până la 34 m2. Bucură-te în familie de un loc călduros, căruia să-i spui acasă.

Apartamente Comfort (4 camere)

Confortul celor patru camere îţi pune la dispoziţie o suprafaţă de până la 129 m2, în care să te simţi acasă. Terasele generoase şi vederea spre răsărit fac din cafeaua de dimineaţă o adevărată plăcere.

Office

Te vei putea bucura alături de colegii tăi de până la 195 m2. Pauzele sunt o adevărată plăcere pe balconul de 7 m2, cu vedere către apus, pentru un plus de inspiraţie.

Spaţiu comercial. Flexibilitate în afaceri

Parterul unei clădiri elegante şi moderne devine uşor locul preferat al oricărui business. Profită de oportunitatea unui spaţiu de 2916 m2, destinat în întregime uzului comercial, pe strada Barbu Văcărescu nr. 102 şi bucură-te alături de clienţii tăi, odată cu deschiderea unei noi locaţii. Ne vedem la cumpărături!

E alegerea ta

Acum că ai aflat totul legat de varietatea şi calitatea spaţiilor pe care ţi le punem la dispoziţie, alegerea îţi aparţine. Fie că eşti în căutarea unui acasă sau vrei să cumperi sau să închiriezi un spaţiu potrivit afacerii tale, te aşteptăm să discutăm detaliile şi opţiunile împreună.

Facilități

Parc Parc
Parcare subterană/supraterană Parcare subterană/supraterană
Supermarketuri Supermarketuri
Supraveghere video Supraveghere video
Acces securizat Acces securizat
Lift Lift
Interfon Interfon

Localizare

B-dul Barbu Văcărescu 102, Bucuresti

Dezvoltator

Compania Caba, prin Caba Innovative Construct, partenerul din România al grupului din Turcia, are o experienţă de 20 de ani în domeniul construcţiilor şi doreşte să inoveze cu fiecare nou proiect prin confort şi eleganţă. Fiind un dezvoltator important pe piaţa imobiliară, a fost implicat într-un număr de 35 proiecte, cu peste 16.000 de unităţi construite la activ.

Caba Grup activează în domenii precum energie, logistică şi turism, având ca obiectiv atingerea unui nou standard de calitate.

Ești interesat?