An predare An predare Finalizat
Nr camere Nr camere 2 camere - penthouse
Suprafata Suprafata 138,40 mp - 740,70 mp
Pret Pret 549.000 - 3.900.000 Euro

Descriere ONE Rahmaninov

Poziţia exclusivistă şi finisajele de o calitate superioară contribuie la definiţia proiectului ONE Rahmaninov, un proiect unde luxul şi calitatea sunt la ele acasă.

ONE Rahmaninov - simfonia frumuseţii şi a bunăstării

Proiectul impresionează de la primul pas în interiorul său. Lobby-ul somptuos devine memorabil prin finisajele interioare deosebite: candelabrul din sticlă de Murano, pereţii finisaţi cu marmură Carrara, pardoseala din piatră naturală şi piesele de mobilier unic realizat la comandă în Italia.

One Rahmaninov pune la dispoziţie apartamente exclusiviste cu vedere spre Parcul Verdi, Lacul Floreasca şi o panoramă deosebită, într-o zona dezirabilă a Capitalei, cu acces rapid la numeroase facilităţi.

One Rahmaninov se întinde pe o suprafaţă construită de 23.000 mp, dispusă pe P+8 etaje cu 3 scări de acces şi 9 lifturi. Este singurul complex rezidenţial din ţară cu un lobby care se întinde pe o suprafaţă de 600 mp şi 6 metri înălţime.

Totodată, complexul beneficiază de un loc de joacă pentru copii, dar şi de o parcare foarte generoasă, cu 200 de locuri de parcare pentru toate apartamentele.

Facilități

Parc Parc
Parcare subterană/supraterană Parcare subterană/supraterană
Supraveghere video Supraveghere video
Acces securizat Acces securizat
Lift Lift
Interfon Interfon

Localizare

Str. Serghei Vasilievici Rahmaninov nr. 50, București

Dezvoltator

One United Properties este unul dintre cei mai mari şi mai de succes dezvoltatori ecologici în domeniul imobiliar rezidenţial, mixt şi pentru birouri din România.

Fondatorii au investit în domeniul imobiliar încă din anul 2000, au dezvoltat prima lor clădire rezidenţială în 2006, iar începând cu anul 2013 au extins marca „ONE”, concretizând astfel o afacere cu un ritm rapid de creştere. Dezvoltările de referinţă, calitatea, design-ul şi sustenabilitatea reprezintă aspectele esenţiale ale strategiei One United Properties, compania fiind foarte recunoscută atât local, cât şi internaţional, cu multiple premii în aceste domenii.

One United Properties s-a listat oficial la Bursa de Valori Bucureşti. Acţiunile companiei au început să se tranzacţioneze pe Piaţa Principală, sub simbolul bursier ONE, pe data de 12 iulie 2021. Astfel, compania a devenit a treia cea mai mare companie antreprenorială românească listată la Bursa de Valori Bucureşti şi a intrat în primele zece companii listate, în conformitate cu capitalizarea de piaţa IPO.

One United Properties are mai multe dezvoltări rezidenţiale de înaltă calitate finalizate, în construcţie şi în pipeline pe termen mediu din Bucureşti - dezvoltări exclusiviste precum One Mircea Eliade, One Peninsula, One Modrogan, ONE Floreasca Lake, ONE Herăstrău Park, Herăstrău Towers şi ONE Herăstrău Plaza.

One United Properties este primul dezvoltator imobiliar din România care a fost premiat la nivel internaţional, fiind beneficiarul premiului pentru cea mai bună dezvoltare rezidenţială durabilă la International Property Awards 2019-2020; Leadership, dezvoltare de reşedinţe şi birouri: @HOF Awards CEE, EuropaProperty SEE, Gala Revistei imobiliare, CIJ Awards, Forbes Green Awards, ROGBC Awards, Forbes Office Buildings Gala.

One United Properties are un parteneriat strategic cu compania de design interior Lemon Interior Design - o companie multi-premiată cu sediul în Bucureşti. Lemon a primit numeroase premii precum: „Best Bathroom Design for Romania with Skyline” la European Property Awards 2019, „Best Interior Design Apartment for Romania with Lake Loft”, „Visionary Design” la Casa de Lux Awards Gala, „Best Design for Living Space” în 2014 la Gala ELLE Decoration Design Awards, Forbes Life Awards, ZF Premium Interior Design Award, Real Estate Magazine Gala Awards, Forbes Cool Brands.

One United Properties are un studio de arhitectură şi capabilităţi de inginerie: X Architecture & Engineering - beneficiarul a 2 premii pentru România la International Property Awards.

One United Properties este membru al AmCham şi al Green Building Council Romania.

Ești interesat?