1 Vila 9 camere Baneasa - Neagoe Voda, 1245RUN9247
0
0
Adaugă anunţul tău
»
»
»
»
Vila - 9 camere - Baneasa

Vila - 9 camere - Baneasa

Reper: lângă Neagoe Voda

 1245RUN9247 
click pentru zoom
29 Poze
 • Compunere P+2
 • Suprafata utila 550 m2
 • Suprafata const 650 m2
 • Constructie 2001
 • Camere 9
 • Balcoane 4
 • Metrou Nu
Alertă de preţ Setează preţul preferat și noi te anunţăm imediat. Click aici
715.000

Prezentare Video Youtube: youtu.be/1oslR58jvgE

Apulum 94 Imobiliare are placerea sa va prezinte o Casa individuala cu 9 camere, cu un teren de 500 mp si o curte proprie de 350 mp. Proprietatea este situata in zona Baneasa, langa Parcul Herastrau. Locuri de parcare: 4. Construita in anul 2001.

Suprafata Utila: 550 mp si o suprafata Construita de: 650 mp

Amprenta casei este de: 120 mp

Suprafata totala teren: 500 mp

Curtea are o suprafata totala de: 3350 mp

Suprafata terasa: 40 mp

Deschiderea la drum este de: 20 metri liniari.

Vila are conditii de lux in toate cele 9 camere, 5 bai, 4 balcoane si terase, bucatarie, o suprafata totala de 650 mp si 550 mp utili.

Vila este decomandata, are DS+P+2 si dispune si de 6 locuri de parcare si patru 4 in garaj , centrala proprie, aer conditionat, gradina,cos basket, piscina apa incalzita in curte si living 80 mp inalt 6 metrii cu perete cortina, cu iesire spre terasa 40 mp.

Constructia este din 2001 si se afla la 50 de m de piata Baneasa, 500 m de parcul Herastrau, magazine Mega Image, statii de autobus, 500 m de viitoarea statie de metrou Baneasa.

Amplasamentul este in Baneasa. Zona este sigura, fara zgomotul si poluarea traficului, remarcanduse prin liniste, un aer curat, fiind foarte aproape de Parcul Herastrau.

Solutia constructiva aferenta este cea de fundatii continue cu stalpi si grinzi din beton armat si plansee de beton armat rezistent la un grad seismic mare. Peretii exteriori/interiori sunt realizati din caramida Porotherm.

Exteriorul este izolat termic cu polistiren expandat de 10 cm grosime. Finisajele exterioare constau in tencuieli driscuite decorative cu zugraveli pe fatadele exterioare, realizate cu tehnologie de ultima ora, creata special pentru descompunerea noxelor si distrugerea bacteriilor.

Aerul conditionat precum si incalzirea prin centrala proprie asigura confortul necesar atat pe timp de vara cat si in iarna la un cost accesibil. Proprietatea beneficiaza de urmatoarele utilitati: apa, electricitate, gaz, canalizare, CATV, internet fibra optica.

Finisajele interioare sunt de foarte buna calitate: pardoseli placate cu gresie/faianta in baie si bucatarie, iar in camera si pe hol avem parchet de tip trafic intens.

Pardoselile din camere sunt placate cu parchet pentru trafic intens. Usile de interior sunt de foarte buna calitate si sunt din lemn. In fiecare camera sunt montate suficiente prize si intrerupatoare electrice.

Proprietatea beneficiaza de invecinarea apropiata cu: statiile RATB, metrou si alte mijloace de transport in comun, supermarket, scoala, gradinita, cresa, farmacie/spital, etc.

Cheltuielile de mentenanta sunt reduse, se plateste doar ce se consuma (apa, gaz, electricitate).

Proprietatea are toate actele la zi iar vanzarea/cumpararea se poate face intr-un timp scurt. Se accepta deasemenea si plata prin credit bancar. La cerere oferim si creditul imobiliar necesar pentru achizitia proprietatii.

Persoanele interesate de aceasta proprietate pot lua legatura cu noi in vederea stabilirii unei vizionari de Luni pana Duminica inclusiv.

MAI MULT
Dotări / Utilităţi / Informaţii utile
 • grupuri sanitare 4
 • total teren 500 mp
 • balcoane 4
 • Impartire decomandat
 • Finisaje/
  Utilităţi
  geamuri termopan
 • Info imobil centrala proprie a apartamentului
 • Vecinătăţi parc, lac, padure, scoala, magazine
 • Acte poseda numar cadastral
 • Destinații rezidenta, comercial, birou
Localizare
Baneasa - lângă Neagoe Voda
Foto
MAI MULT
Ultima actualizare a ofertei: 12.12.2019

Trimite mesaj agentului:

Motiv:
Tip:
Doreşti să generăm o alertă ?

Dacă dorești sa primești pe email alerte cu noi oferte specifice acestei căutari te rugăm să introduci adresa de mail.

Nu, mulţumesc