275.000 €
Tip proprietate Casă
Camere 8
Băi + Gr. sanitare 10
An construcție 1995
Suprafața utilă 400 mp
Suprafață teren 4400 mp
Teren liber(curte) -
Deschidere -

Descriere

COMISION 0 CUMPARATOR

VIB IMOBILIARE va propune spre vanzare vila si teren situate in Judetul Prahova in intravilanul Comunei Valea Doftanei sat Traisteni str Salcamilor, in imediata vecinatate a Salii de sport - terenul de fotbal.

Comuna Valea Doftanei este situată în partea de nord-vest a județului Prahova, la poalele Munților Baiului și Grohotiș (masivele cele mai vestice ale grupei Curburii din cadrul Carpaților Orientali), în zona cursului superior al râului Doftana, de la care își trage și denumirea. Este deservită de șoseaua județeană DJ102I, care o leagă spre sud de comuna Șotrile și de municipiul Câmpina, unde se termină în DN1. La nord de Trăisteni, această șosea se continuă cu un drum forestier, dar un proiect al Consiliului Județean Prahova vizează continuarea acestui drum până la Săcele (județul Brașov), de cealaltă parte

COMISION 0 CUMPARATOR

VIB IMOBILIARE va propune spre vanzare vila si teren situate in Judetul Prahova in intravilanul Comunei Valea Doftanei sat Traisteni str Salcamilor, in imediata vecinatate a Salii de sport - terenul de fotbal.

Comuna Valea Doftanei este situată în partea de nord-vest a județului Prahova, la poalele Munților Baiului și Grohotiș (masivele cele mai vestice ale grupei Curburii din cadrul Carpaților Orientali), în zona cursului superior al râului Doftana, de la care își trage și denumirea. Este deservită de șoseaua județeană DJ102I, care o leagă spre sud de comuna Șotrile și de municipiul Câmpina, unde se termină în DN1. La nord de Trăisteni, această șosea se continuă cu un drum forestier, dar un proiect al Consiliului Județean Prahova vizează continuarea acestui drum până la Săcele (județul Brașov), de cealaltă parte a Carpaților Orientali. Din DJ102I, la Teșila, se ramifică DJ101S care duce spre Secăria și Comarnic (unde se termină tot în DN1), și DJ101T, un drum nemodernizat, care duce, prin păduri, către Bertea.

Terenul vilei propusa spre vanzare are o suprafata totala de 4400 mp, este detinut in baza a doua contracte de vanzare cumparare, suprafata de 3100 mp din el are destinatie curti - constructii, 1300mp are destinatie teren arabil. Accesul la teren si imobil se face din str Salcamilor, recent asfaltata printr-un drum care este parte a proprietatii si care deserveste exclusiv proprietatea. Curte libera in suprafata de 4240 mp. Pe teren sunt pomi fructiferi pe rod si pajiste.

Imobilul din prezentare are amprenta la sol de 160mp, o suprafata construita  desfasurata  de 408 mp, este  alcatuita din S+P+1E+M. Subsolul , parterul, etajul 1, au fost construite din BCA si au fost date in folosinta in anul 1995, mansarda s-a dat in folosinta in 2007. In perioada 2005- 2007 odata cu construirea mansardei a fost renovat intregul imobil. In aceasta perioada a devenit pensiune turistica, au fost accesate fonduri SAPARD. A functionat ca si pensiune turistica pana in anul 2017 cand a devenit proprietatea unei persoane fizice si a fost folosita ca si casa de vacanta.

Imobilul  are certificat de performanta energetica clasa A, are acoperis din invelitoare LINDAB, este conectata la sistemul de apa al Comunei Valea Doftanei, are instalat filtru de apa in 3 pasi pentru o calitatei a apei superioara, are fosa septica facuta in anul 1995, este conectata la reteaua electrica a Comunei are curent trifazic.

Incalzirea si apa calda sunt in sistem centralizat, se produc cu ajutorul unei centrale pe peleti si lemn - ABC Combo, otel 60KW + boiler termoelectric cu 2 serpentine de la Romstal - VISION 500 L - 90 kw, achizitionate in 2022 si montate in 2023.

Sistemul de incalzire este calibrat cu 3 pompe, 3 termostate digitale ceea ce permite incalzirea separata a celor trei etaje. Exista contract cu DIGI frnizor de internet si cablu tv, este dotat cu sistem de supraveghere video cu 7 camere, senzori si sistem de alarma conectat la firma de paza si protectie Romanian Security Sistem. Camerele de supraveghere transmit in timp real, pot fi accesate printr-o aplicatie care se poate descarca pe orice tip de Smartphone. Detine deasemenea contract de ridicare a deseurilor menajere. Se vinde mobilata, utilata. Totul este aproape nou, parte din dotari si finisari sunt facute in anii 2022 - 2023.

Amplasarea intr-o zona aerisita cu vecini la o distanta confortabila cu multa  vegetatie, dealuri, face ca aceasta proprietate sa permita relaxare totala atat ca liniste cat si ca si calitate a aerului. 

 

 

Localizare

Informații utile

Zona Valea Doftanei
Băi 10
Nr. balcoane 4
Suprafața construită (desfășurată) 408 mp
Tip proprietate Casă
Camere 8
An construcție 1995
Suprafața utilă 400 mp
Suprafață teren 4400 mp
   
Ultima actualizare: 26 February 2024
Ești interesat?