157.000 €
Tip proprietate Casă
Camere 4
Băi + Gr. sanitare 2
An construcție 2022
Suprafața utilă 94 mp
Suprafață teren 350 mp
Teren liber(curte) -
Deschidere 14 mp

Descriere

Casa de vanzare in ansamblu rezidential 2023, Tunari - Ilfov

Va propunem casa individuala spre vanzare in zona - Tunari, Ilfov. Casa este situata intr-un complex nou finalizat, ce beneficiaza de loc de joaca pentru copii si strazi asfaltate, contecat la toate utilitatile. Proprietatea are 4 camere, 3 dormitoare, 2 grupuri sanitare, cu o suprafata totala construita 114 mp, respectiv suprafata utila 94 mp. Terenul total este de 350 mp cu deschidere de 14 ml. Imobilul are amprenta 114 mp, curtea individuala. Structura este din beton si caramida, proaspat finalizata in august 2022. Dotari : acoperis: tabla lindab; bucatarie deschisa; ferestre casa: term. pvc tripan Salamander, izolatie polistiren expandat 10 cm + fatada structurata, incalzire casa: centrala termica cu incalzire in pardoseala. Casa este pregatita cu doua locuri de parcare betonate ce au acces direct din strada principala. Pretul este de

Casa de vanzare in ansamblu rezidential 2023, Tunari - Ilfov

Va propunem casa individuala spre vanzare in zona - Tunari, Ilfov. Casa este situata intr-un complex nou finalizat, ce beneficiaza de loc de joaca pentru copii si strazi asfaltate, contecat la toate utilitatile. Proprietatea are 4 camere, 3 dormitoare, 2 grupuri sanitare, cu o suprafata totala construita 114 mp, respectiv suprafata utila 94 mp. Terenul total este de 350 mp cu deschidere de 14 ml. Imobilul are amprenta 114 mp, curtea individuala. Structura este din beton si caramida, proaspat finalizata in august 2022. Dotari : acoperis: tabla lindab; bucatarie deschisa; ferestre casa: term. pvc tripan Salamander, izolatie polistiren expandat 10 cm + fatada structurata, incalzire casa: centrala termica cu incalzire in pardoseala. Casa este pregatita cu doua locuri de parcare betonate ce au acces direct din strada principala. Pretul este de 157000 euro + tva.  

Vila este situata in complex reidential alcatuit din 150 de proprietati individuale. In complex se regasesc un loc de joaca pentru copii si loc amenajat pentru caini. 

Spatii comerciale se afla la o distanta de 5 minute, iar in apropiere sunt scoli si gradinite.

Pentru un tur virtual puteti accesa link-ul de mai jos: 

Localizare

Informații utile

Zona Tunari
Băi 2
Suprafața construită (desfășurată) 114 mp
Tip proprietate Casă
Camere 4
An construcție 2022
Suprafața utilă 94 mp
Suprafață teren 350 mp
Deschidere 14 mp
   
Finisaje/Utilităţi
Parchet, Lavabil, Faianta, Geamuri, Geamuri term. pvc, Calorifere
Info imobil
Nemobilat, Incalzire cu centrala proprie, Strazi amenajate, Apa, Curent electric, Gaz, Canalizare
Vecinătăţi
scoala, transport in comun, parc
Destinații
Rezidenta
Ultima actualizare: 23 noiembrie 2023
Ești interesat?