Vrei să afli informaţii cruciale pentru managerierea unui business în imobiliare? Participă la cel mai interesant training al verii, organizat de compania imobiliară RE/MAX. „Next Level in Real Estate” îl are ca invitat special pe trainerul israelian Gil Li-Ran, renumit pentru dinamismul discursurilor şi abordarea sa inovatoare.

34521-remax.jpgRE/MAX România organizează în Bucureşti un eveniment educţional de amploare: „Next Level in Real Estate” îl aduce în prim-plan pe trainerul Gil Li-Ran, Head of Marketing RE/MAX Israel, specialist apreciat pe plan internaţional. Cu o experienţă de peste 13 ani de training în real estate, Li-Ran se mândreşte cu instruirea a peste 1.500 de agenţi imobiliari din Europa, Asia şi America.

„Abilitatea lui Gil de a se conecta cu audienţa sa şi conţinutul de calitate a reuşit să aducă un aport în creşterea productivităţii membrilor RE/MAX Israel. Oamenii care au participat la trainingurile sale sunt cel mai productivi oameni din real estate şi folosesc tehnici moderne să câştige mai mulţi clienţi”, susţine Larry Oberly, vice-preşedinte al RE/MAX LLC.

„Abordarea sa inovatoare ca trainer te ajută să aplici materialele prezentate în propria afacere. Gil este un speaker dinamic şi încrezător. El livrează prezentările cu umor şi oferă exemple din viaţa reală, astfel că e o bucurie să lucrezi cu el. Aş recomanda oricui să participe la trainingurile sale”, completează trainerul imobiliar Judy Ladeur.

Gil Li-Ran a cucerit publicul la Convenţia RE/MAX 2014

Trainerul israelian nu este la prima sa apariţie în România. Acesta a participat Convenţia RE/MAX România 2014, organizată la Cluj în această primăvară, iar trainingul său a depăşit aşteptările tuturor celor prezenţi.

„Lucrez de foarte multă vreme în imobiliare, de aproape 12 ani, şi consider că am o anumită experienţă. Am aflat aici, în două zile, mai multă informaţie esenţială decât am aflat la toate cursurile adunate la care am fost până acum. O spun sincer: am fost impresionat de cantitatea şi calitatea informaţiei. Din acest punct de vedere, recomand tuturor celor care lucrează în domeniu”, declară unul dintre participanţii la Convenţia RE/MAX România 2014.

„Mi-a plăcut speaker-ul, are şarm şi experienţă. Consistenţa a fost la un nivel fără precedent. A fost atât de dens materialul, încât trebuie să îl iei acasă şi să te apuci să înveţi ca la şcoală – pe lecţii, pe segmente, să repeţi tot ce ai învăţat, pentru că chiar este cu maximă aplicabilitate”, completează un alt participant la evenimentul din primăvară.

Biletele pot fi achiziţionate cu o reducere de 30%, până pe data de 30 iunie

Cel mai interesant training imobiliar al verii va avea loc joi, 10 iulie 2014, la hotel Ramada Majestic, din Bucureşti. Cei interesaţi de achiziţia unui bilet beneficiază de o reducere de 30%, până pe data de 30 iunie, iar preţul biletului include opt ore de training, traducere simultană din limba engleză, materiale de lucru, masa de prânz şi pauze de cafea. Mai multe detalii sunt disponibile pe site-ul RE/MAX România.

De-a lungul zilei, cei 150 de participanţi la „Next Level in Real Estate” vor afla de la trainerul de renume mondial informaţii cruciale pentru managerierea unui business în imobiliare, precum şi paşi uşor de aplicat pentru îmbunătăţirea relaţiei cu clientul.

„Pe 10 iulie, vom discuta cum să construieşti un business subtanţial şi sustenabil, bazat pe cei trei piloni ai succesului. Vom discuta despre cum să fii o adevărată vedetă în real estate - despre compunerea prezentărilor, despre tratarea obiecţiilor sau obţinerea contractelor de exclusivitate. Vom aborda tot felul de subiecte importante, într-o sesiune extraordinară, în care vom combina educaţia, cu distracţia şi eficienţa, astfel încât participanţii să îşi poată duce business-ul la următorul nivel. Aştept cu interes să vin în Bucureşti şi să cunosc profesioniştii din domeniul imobiliar din România”, încheie trainerul israelian Gil Li-Ran.

CITEşTE şI ALTE ARTICOLE PE TEME SIMILARE: