Lunile mai şi iunie sunt perfecte pentru o vacanţă la preţuri mici. Există oferte atractive atât pentru destinaţiile interne, cât şi pentru cele externe. L-am analizat şi vă prezentăm câteva dintre ele.

18048-antalya.jpgTuriştii care vor să plece în Antalya se pot bucura de oferte speciale. Astfel, la un hotel de trei stele, tarifele pornesc de la 195 Euro/persoană, la patru stele - de la 295 Euro/persoană, iar la cinci stele pleacă de la 395 Euro/persoană. Sunt incluse: transport cu avionul, transferuri, şapte nopţi cazare cu all inclusive şi asistenţă turistică.

Preţurile pentru Kusadasi pornesc de la 199 Euro/pers. şi includ şapte nopţi cazare cu all inclusive, asistenţă turistică.


Grecia

Insula ThassosOrice turist care cumpără o vacanţă cu autocarul în Turcia (în Kusadasi, Marmaris) primeşte din partea agenţiei un cadou: o vacanţă în Grecia în una dintre următoarele destinaţii: Halkidiki, Riviera Olimpului, Insula Thassos, Insula Corfu, Insula Zakynthos. Oferta este valabilă pentru vacanţele din perioadele: 1 mai - 15 iunie şi 15 septembrie - 15 octombrie, iar locurile sunt limitate. Plata la înscriere este de 50% (avans) şi 50% înainte cu 14 zile de plecare. Pentru aceste rezervări nu se acceptă anulări şi modificări.

Pentru că anul acesta am terminat leasing-ul pentru autocare, ne-am gândit să oferim transport gratuit în Grecia (Halkidiki, Riviera Olimpului, Insula Thassos, Insula Corfu), Muntenegru şi Turcia (Kusadasi, Marmaris). Astfel, turiştii care pleacă în perioada următoare în Halkidiki vor plăti de la 119 Euro/persoană pentru şapte nopţi cazare cu mic dejun la hotel de trei stele şi asistenţă turistică" a declarat pentru imopedia.ro Marius Berca, director de marketing Christian Tour.

Pentru Insula Corfu, tarifele pornesc de la 59 Euro/persoană pentru şapte nopţi cazare la hotel de trei stele şi asistenţă turistică (preţ valabil pentru plecarea din 15 mai) şi de la şapte 9 Euro/persoană pentru aceleaşi servicii cu plecări pe 22 şi 29 mai.

Muntenegru

O destinaţie care începe să fie tot mai mult pe gusturile românilor este Muntenegru. Ai toate motivele să îţi doreşti o vacanţă acolo: peisajele sunt fabuloase, muntenegrenii sunt foarte prietenosşi cu turiştii, iar preţurile sunt accesibile.

Turiştii care aleg să plece pe 13 iunie în Muntenegru, plătesc de la 99 Euro/persoană pentru şapte nopţi cazare la vilă şi asistenţă turistică.

Bulgaria

Sunny BeachPentru Bulgaria, avem program unic de bonusare: pe durata întregului sezon estival 2011, pentru fiecare rezervare de turism individual, turiştii câştigă un voucher de transport gratuit pentru acelaşi număr de persoane. De exemplu, dacă fac rezervare pentru două persoane care călătoresc cu maşina personală, primesc pentru alte două persoane transport gratuit cu autocar cu îmbarcare din următoarele oraşe: Bucureşti, Braşov, Ploieşti, Bacău, Focşani, Buzău. Locurile sunt limitate, iar oferta este valabilă pentru înscrieri până la data de 24 mai" mai spune Marius Berca, director de marketing Christian Tour.

România

„Pentru familiile cu copii, recomandăm staţiunea Saturn de pe litoralul românesc. La Complex Cleopatra 4* (alcătuit din hotel, restaurant, terasă, SPA&wellness, Aqua-park), o noapte de cazare în cameră dublă cu mic dejun costă de la 80,50 lei/persoană. Copilul cu vârsta până la cinci ani beneficiază de gratuitate la cazare în cameră dublă cu mic dejun inclus (fără acordarea de pat suplimentar) dacă este însoţit de doi adulţi plătitori" spune Marius Meruţă, coordonator PR Transilvania Travel.

Hotel Cleopatra Un copil cu vârsta între 5 şi 12 ani achită 50 % din tariful de mic dejun, având gratuitate la cazare în cameră dublă, nici în acest caz nu se primeşte pat suplimentar. De asemenea, trebuie să fie însoţit de doi adulţi plătitori. Pentru al doilea copil între 5 şi 12 ani se achită 50 % din tariful de cazare în cameră dublă cu mic dejun.

Din categoria de oferte pentru tineri, o destinaţie recomandată este Hotel Coroana 2*, situat chiar în centrul oraşului Braşov. Aici un pachet turistic costă de la 20 Euro/persoană/noapte şi include cazare în cameră dublă şi mic dejun. Tot pentru tineri, va recomandam si Perla Bucovinei, o pensiune de 4 stele in Voronet.

Pentru Seniori, o destinaţie tradiţională este Băile Tuşnad. Oferta se numeşte „Pentru sănătatea ta", are preţuri de la 85,12 Lei/ persoană/ noapte şi include minimum şase nopţi de cazare cu mic dejun şi masa de prânz sau cina, dar şi două proceduri de tratament pe zi (pe baza biletului de trimitere eliberat de medicul de familie).

Spania

Palma de mallorca„Tot pentru persoanele de peste 55 de ani, avem pachete turistice în Spania, destinaţia Palma de Mallorca, preţul porneşte de la 335 Euro/persoană şi sunt incluse următoarele servicii: bilet de avion: Bucureşti - Mallorca şi retur, transferuri, şapte nopţi cazare la hotel de patru stele cu pensiune completă, apă şi vin la masă, două excursii, asigurarea medicală valabilă în cazul deţinerii unui carnet de sănătate European, asistenţă turistică pe întreaga perioadă a sejurului şi programe de animaţie" susţine Marius Meruţă, coordonator PR Transilvania Travel.

Găseşte aici super oferte pentru Portugalia.


8 May 2011