Șoseaua Alexandriei este una dintre cele mai circulate artere bucureştene, mai ales la sfârșit de săptămână. De astăzi însă, din cauza unor lucrări, o bună parte a acestui drum va fi închisă traficului rutier. Este vorba despre sensul de ieşire din Bucureşti, care va fi blocat din apropierea Pieţei Rahova până la şoseaua Antiaeriană, până la mijlocul lunii noiembrie.

26306-canalizare-1.jpgModernizarea reţelei de canalizare din Sectorul 5 vine cu sacrificii pentru şoferi. Poliţia Rutieră a anunţat restricţionarea traficului pe şoseaua Alexandriei, între strada Mărgeanului şi şoseaua Antiaeriană.

Este vorba despre întreruperea circulaţiei auto începând de astăzi, 10 septembrie, până în data de 15 noiembrie. Pentru a putea ieşi din Bucureşti, şoferii vor fi nevoiţi să aleagă rute alternative. Poliţia rutieră a propus chiar circulaţia pe străduţele din zonă, mai precis ieşirea în Antiaeriană prin strada Sergent Moraru Ștefan. De altfel, intersecţia dintre aceste străzi chiar va fi semaforizată, pe perioada lucrărilor.

CITEȘTE ȘI: Încă 65 de staţii noi de metrou în următorii zece ani

 

10 September 2012