Cum sa cresti vanzarile prin reprezentare exclusiva

Tocmai cand eram de parere ca nu se intampla nimic bun in piata, se gasesc unii sa ma contrazica! Printre ei. Ileana Preda, care in loc sa fie in vacanta in perioada asta, prefera sa faca munca voluntara pentru cei care doresc sa isi dezvolte skillurile de vanzari, prin sistemul de reprezentare exclusiva. Iata ce pregateste Ileana:

Reprezentarea exclusiva este un concept ce permite agentului sa devina mai productiv, generand vanzari si venituri mai mari decat o poate face prin intermediere.

Incepand cu data de 29 august 2011 puteti beneficia de o serie de 8 seminarii adresate agentului imobiliar pentru aprofundarea cunostintelor despre conceptul de reprezentare exclusiva atat a vanzatorilor cat si a cumparatorilor.

Prin participarea la aceste seminarii, agentul va accesa tehnici specifice care il va ajuta in relatia cu clientul vanzator si clientul comparator, cu aplicabilitate facila inca de a 2-a zi.

Seminariile sunt prezentate de Ileana Preda care a inceput sa practice profesia de agent imobiliar in 2003, in Statele Unite iar din 2010 aplica cu succes experienta acumulata in afacerea proprie din Romania.

Pretul pentru participare este de 100 ron/seminar.

I. Relatia de lucru cu vanzatorul
29 august 2011 – Notiuni de baza in conceptul de reprezentare exclusiva
5 septembrie 2011 – Prospectarea si calificarea potentialului vanzator
12 septembrie 2011 – Pregatirea analizei de piata si a procesului de listare
19 septembrie 2011 – Prezentarea de listare si obtinerea contractului de reprezentare exclusiva
26 septembrie 2011 – Deservirea clientului vanzator

II. Relatia de lucru cu cumparatorul
Prospectarea si calificarea potentialului cumparator
Prezentarea si obtinerea contractului de reprezentare exclusiva a cumparatorului
Deservirea clientului comparator
Data si locatia acestor seminarii vor fi anuntate ulterior!

Agenda seminarului din 29 august, “Notiuni de baza in conceptul de reprezentare exclusiva”:

1. Importanta reprezentarii exclusive in relatia cu clientul
2. Instrumente si tehnici eficiente pentru gestionarea obiectiilor clientilor
3. Argumente pro si contra
4. Studii de caz
5. Sesiune de dezbateri deschise

Pentru inscrieri va rugam trimiteti informatiile de facturare specificand nr. de participanti la adresa info@topagent.ro. Locurile sunt limitate, accesul se va face doar pe baza confirmarii de participare si plata in avans prin OP pana la data de 27 august 2011.
Evenimentul este sustinut de Conacul Castanilor, Calendar Evenimente, RE/MAX Romania.

Si, pentru ca nu pot decat sa ma bucur cand aflu despre astfel de evenimente, sustin cu tarie ideea Ilenei. Mai mult, primele 4 persoane care se inscriu la curs, prin intermediul acestui blog, vor primi cadou un exemplar din volumul “MAXIM”  al lui Bogdan Comanescu, lectura obligatorie pentru cei care vor sa fie vanzatori adevarati!

Despre curs, gasiti mai multe informatii pe Facebook.

Share/Save/Bookmark

Taguri: , ,

11 Raspunsuri pentru “ Cum sa cresti vanzarile prin reprezentare exclusiva”

 1.  7 EU
  22 November 2011 :: 2:48 pm
    -1 (1/0) NU sunt de acord Sunt de acord

  Ideea de exclusisvitate nu e noua in Romania, firme mari din Bucuresti o practica inca din 2004-2005 cu un real succes, din pacate in Romania oameni cred ca agentul imobiliar le fura banii nu le face un serviciu, eu le spun deseori clientilor ca faptul ca primul apartament vizionat il si cumpara nu e o intamplare sau o scutire de comision pentru ca munca depusa de agent e prea mica, in spatele acestei unice vizionari stau poate zeci de ani de munca, de perfectionare si intelegere a dorintei clientului.
  Sa mearga cu un agent abia angajat sa ai plimbe la 10 oferte din care nu cumpara nici una si sa ai invarta 20 min in jurul blocului pana gasesc care este de fapt nr. blocului , apoi mai vorbim de bani , servicii si altele.
  Bine ar fi sa se treaca ca in Vest proprietarul sa vanda printr-o singura agentie si atunci ar fi si la noi civilizatie.
  Mult succes in munca depusa.

  Multumesc pentru urari.
 2.  6 carcotel
  14 September 2011 :: 2:07 pm
    -1 (1/0) NU sunt de acord Sunt de acord

  @Ileana Preda…. nu contest ca ai rezistat in piata asta facand ceeace ai invatat prin alte parti, dar asi vrea sa imi spui de cate ori ai fost dezamagita, profesional vorbind, pe parcursul acestui an, de balcanicii intre care traiesti. poate vom avea ocazia sa ne si cunoasteam sa mai schimbam impresii ( cand ma voi decide sa ies din spatele pixelilor )…….. daca acea carte este “moca” atunci o primesc cu placere, scrie-mi pe adresa de mail carcotel@gmail.com si vom gasi o solutie .

 3.  5 Ileana Preda
  27 August 2011 :: 4:45 pm
    0 (0/0) NU sunt de acord Sunt de acord

  Carcotel, ai talent, m-ai facut sa rad!
  Asa e, nimic din ceea ce voi prezenta in cursul acestor 8 seminarii nu e inventat de mine. De pretins ca sunt cine-stie ce lector sau vre-o somitate in domeniu, nici atat Multumesc totusi pentru aprecieri!
  Despre “problema mea” crede-ma, nu esti singurul care imi spune ca eu “traiesc in alta lume”, ca “in Romania e altfel”, ca “piata romaneasca nu are nici o legatura cu cea americana”, ca “in Romania nu se poate”, etc. La un moment dat chiar incepusem sa ma intreb daca chiar am o problema ca nu inteleg toate astea. Ce pot insa sa spun, este ca am rezistat primul an in aceasta piata, implementand intocmai tot ce am invatat acolo, alaturi de o echipa de care sunt foarte mandra!
  Pacat ca nu iti cunosc identitatea, comentariul tau ar fi meritat cartea lui Bogdan chiar si fara participarea la seminar.
  Cu respect,
  Ileana Preda

 4.  4 Daniel Dobre
  27 August 2011 :: 11:35 am
    0 (0/0) NU sunt de acord Sunt de acord

  Inscris pe lista, prin intermediul paginii de Facebook, Ionut Sterea de la PGA Imobiliare. Mai avem o carte…..

 5.  3 Ileana Preda
  25 August 2011 :: 8:01 pm
    0 (0/0) NU sunt de acord Sunt de acord

  Daniel,
  Prima carte a fost castigata de Cristi, la a doua m-am inscris eu, iti propun sa oferim a treia carte, printr-o tragere la sorti in care vor intra cei care au urmat indicatiile pentru procedura de inscriere. Daca esti de acord cu propunerea mea, te astept luni, cu 3 carti
  Ileana

  Sarut mana Ileana, vin cu ele. Daca nu uit! :))
 6.  2 carcotel
  25 August 2011 :: 8:46 am
    0 (1/1) NU sunt de acord Sunt de acord

  Super tare… Ileana Preda s-a gandit sa-si rotunjeasca veniturile pe timp de vara cand mai toata lumea este in concediu ( fata “valabila” , o bila alba pentru ea ) asa ca pe parcursul acestor 8 seminarii , o sa faca un rezumat detaliat a catorva carti dintre cele pe care le-a citit si a 2-3 seminarii tinute de niste somitati in domeniu ( se pot gasi si pe net pentru cineva care chiar vrea sa vada ce spun altii; ceva peste medie engleza si un pic de determinare cam atat trebuie ).
  Revenind , “problema” Ilenei Preda nu este ca nu ar avea ce sa spuna ( din punctul meu de vedere este o profesionista si “bobocii” au ce invata de la ea ) ci faptul ca nu reuseste sa inteleaga diferenta de educatie dintre societatea americana ( acolo unde s-a perfectionat ea ) si societatea balcanica in care traim.

  Acum sper sa fiu iar cenzurat de “posesorul” blogului ( nu ar fi prima data ) care nu suporta sa existe cineva care sa comenteze in sens critic ce scrie el pe aici.

  Mai...carcotel.....unii mai avem si alte treburi, deci ma scuzi ca nu aprob prea repede ce comunici. Vad ca te roade...mi se pare normal...unul ca tine, cu diploma de "treinar" in buzunar.....care nu a reusit sa "treininguiasca" pe nimeni.....ma gandesc ca te oftici! Parerea mea! :)) Revenind la modul serios, cursurile de perfectionare nu sunt pentru oricine. Deci nici pentru tine, care esti .....vanzator de incredere....Noi astia mai putin pregatiti, mai avem nevoie de astfel de evenimente.
 7.  1 Cristi Dan
  19 August 2011 :: 10:05 pm
    -1 (1/0) NU sunt de acord Sunt de acord

  O surpriza placuta! Lucrurile bune nu pot fi ratate, asa ca voi fi acolo.

  Prima carte si-a gasit stapanul! Cristi, ne vedem la curs!

Lasa un comentariu

Cauta
info
Ultimele Comentarii
e super articol adevarat daca nu te zbati si nu esti ferm nu poti face bani
@Marin Catalin: Foarte corect! Lucrez in domeniul imobiliar si stiu: Supararea Vanzatorilor = Bucuria Cumparatorilor (cei care nu au nevoie de imprumu...
Subscriu si plagiez informatiile daca mi se permite, sunt puncte foarte bune de care ne lovim zilnic, sau ii trimit aici. Trebuie adaugata "solutia" d...
Marin Catalin on
10-Episodul III: Pretul
Da, e ok articolul.Treaba e ca o simpla constatare a vietii dtale de agent imobiliar sau de patron in imobiliare.Daca darea in plata intra in vigoare ...
Din păcate... never-ending story! :)
Blog IMOPEDIA
Imopedia RUN
20-Sep-2012
Asigurarea obligatorie a locuințelor s-a transformat într-un concept atât de superfluu încât parcă orice discuție trece pe lângă urechile celor care ar trebui să fie dire
Bloguri AFILIATE IMOPEDIA
Dragos Dragoteanu
18-Feb-2019
In Romania nu exista numai impredictibiliate fiscala. Exista si una a profiturilor. Altfel spus, companii private romanesti si straine, ani la rand, nu au putut sa-si prezica "nor
Adrian Crivii
01-Jan-1970
Tag-uri
RSS Feed
Subscribe in NewsGator Online Add to netvibes Subscribe in Bloglines Add to Google Reader or Homepage Powered by FeedBurner