Cursul de specialist în reprezentarea vânzătorului (Seller Representative Specialist) este un must pentru realtorii care doresc să-și extindă portofoliul și să-și îmbunătățească tehnicile și abilitățile necesare acestei meserii, astfel încât să obțină satisfacția și confortul financiar pe care le așteaptă.

Ana-Maria ISTRATI, trainer APAIR, explică de ce este indicat ca un agent imobiliar să urmeze acest curs și cum îți poate îmbunătăți traseul profesional.

SRS este destinat agenților imobiliari care pot atinge nivelul de măiestrie în serviciile oferite vânzătorilor pe care îi reprezintă, precum și agenților care doresc să își crească numărul proprietăților din portofoliu. De ce? Pentru că în acest curs regăsim informații prețioase din toate etapele pe care le parcurge un agent imobiliar, răspunsuri și tehnici pentru gestionarea eficientă a obiecțiilor, idei de îmbunătățire a abordării în marketing, precum și tehnici eficiente de negociere în avantajul proprietarului. Și multe alte informații valoroase.

Ana-Maria ISTRATI, trainer și membru APAIR.

Cursul SRS durează două zile și oferă o bază solidă pentru dezvoltarea abilităților și resurse necesare pentru a ajuta agentul imobiliar să reprezinte cu succes interesele vânzătorului în piața de astăzi.

Obiectivele cursului Seller Representative Specialist sunt:

  • creșterea numărului de listinguri și a afacerii;
  • prezentarea plusvalorii oferite clienților vânzători;
  • înțelegerea și implementarea Codului Etic în reprezentarea vânzătorilor;
  • înțelegerea și implementarea metodelor, a instrumentelor și a tehnicilor care să ofere sprijin și servicii proprietarilor interesați.

Ce te învață cursul SRS?

Subiectele abordate în decursul celor două zile răspund la toate întrebările agenților despre ce înseamnă să fii specialist în reprezentarea vânzătorului. Practic, afli care sunt trendurile pe piața imobiliară și înveți să faci marketing pentru diferite generații de clienți.

SRS înseamnă și generarea afacerilor, strategii de listare, politici de comisionare, modele de listing și marketingul listingului.

De asemenea, în cadrul acestui curs înveți cum să te pregătești pentru întâlnirea cu viitorii clienți și cum trebuie să decurgă întâlnirea de consiliere a vânzătorului, astfel încât la finalul ei să semnați un contract de reprezentare exclusivă.

Totodată, SRS oferă agenților imobiliari informații cu privire la pregătirea proprietății pentru vânzare și la întocmirea planului pentru o tranzacție de succes.

Finalizarea tranzacției este ultimul capitolul al acestui curs, care acoperă toate etapele procesului de reprezentare exclusivă a vânzătorului, de la A la Z.


Reprezentarea exclusiva

Introducerea reprezentării exclusive pe piața imobiliară din România a venit la pachet cu ideea de educație continuă.

Asociația Profesională a Agenților Imobiliari din România (APAIR) pune accent atât pe necesitatea perfecționării profesionale, cât și pe importanța specializării pe anumite activități din domeniul imobiliar.

APAIR pune la dispozitia REALTORILOR și a agenților imobiliari din România un program educațional complex, adresat atât agenților imobiliari aflați la început de drum în industria imobiliară, cât și agenților imobiliari cu experiență, dornici de specializare.

Prin parteneriatul cu NAR și cu institutele afiliate NAR (REBI si REBAC), REALTORII pot obține acreditări și certificări recunoscute la nivel internațional.

De asemenea, REALTORII au acces la cea mai mare bibliotecă online din domeniul imobiliar, accesibilă, de asemenea, în virtutea parteneriatului dintre APAIR și NAR.

26 January 2022