Garsoniere de vanzare in Militari Bucuresti

Cauți anunturi imobiliare de Garsoniere de vanzare in Militari Bucuresti? Vanzari garsoniere in Militari Bucuresti . Vezi pe imopedia cele mai bune anunțuri de Garsoniere de vanzare in Militari Bucuresti . Vezi si in Militari Bucuresti Pentru alte judete vezi si Dambovita, Giurgiu, Prahova, Ialomita

Cat costa o garsoniera in Militari, Bucuresti?

Pretul unei garsoniere in Militari, Bucuresti costa in medie 62.000 Euro.

La ce sa fii atent cand cumperi un apartament intr-un ansamblu rezidential nou in Bucuresti?

Inainte de a cumpara un imobil nou intr-un ansamblu rezidential fii atent la: certificat de urbanism, autorizatie de constructie, cartea tehnica a imobilului, clauzele din contractul de vanzare-cumparare, termenul de finalizare, istoricul dezvoltatorului, accesibilitatea si facilitatile din proiect, materialele folosite, schita imobilului, orientarea apartamentului, zona in care este amplasat proiectul.

Care sunt actele care imi trebuiesc la cumpararea unui apartament?

Actele care trebuiesc pentru cumpararea unui apartament sunt: acte identitate vanzatori, acte proprietate bun imobil, documentatia cadastrala si incheierea de intabulare, certificat fiscal al imobilului din care sa reiasa ca este cu taxele la zi, in cazul apartamentelor aveti nevoie si de adeverința eliberata de asociația de proprietari din care sa reiasa situatia datoriilor fata de asocietie + ultima chitanta privind plata la zi a utilităților aferente imobilului.

Localizare

Cartierul Militari se află în sectorul 6 al Capitalei, în partea de vest a Municipiului Bucureşti. Cartierul se învecinează la nord cu Comuna Chiajna şi cartierul Crângaşi, la est cu cartierul Cotroceni, la sud cu cartierul Drumul Taberei, iar la vest cu Şoseaua de Centură. Prin intermediul bulevardului Iuliu Maniu cartierul face legătura între Bucureşti şi drumul european E70, autostrada A1 Bucureşti-Piteşti. În cartierul Militari locuiesc aproximativ 300.000 de persoane.

Istoric

Cartierul Militari este un cartier vechi, fostă comună, care şi-a păstrat aspectul rural până în 1980, deoarece cuprindea numai case. Însă comuniştii le-au dărâmat până la ultima pentru a face loc blocurilor cu zece etaje. Pe ici, pe acolo, mai vezi şi câte un bloc cu patru etaje, dar cele mai multe dintre acestea sunt într-un stadiu avansat de degradare, fiind foste cămine de nefamilişti, care au încăput pe mâna rromilor.  

Administraţie şi economie

Din punct de vedere al spaţiului verde, cartierul Militari nu stă foarte bine. Aici există câteva parcuri mici, dar care sunt mai degrabă locuri de joacă. Singurul parc mai mare este Parcul Politehnicii.

În cartier există două pieţe, o secţie de poliţie şi un birou de constatări accidente uşoare, 8 grădiniţe, 9 şcoli generale, două licee, două grupuri şcolare şi Universitatea Politehnică. De asemenea, în cartierul Militari este amplasat şi complexul studenţesc Leu. În prezent, cartierul Militari dispune de toate utilităţile necesare (apă, canalizare, gaze, telefon, internet), iar infrastructura rutieră a fost modernizată.

Cartierul Militari are avantajul de a beneficia de foarte multe centre comerciale. Este vorba despre complexul comercial Sir, Cora Lujerului, Carrefour Militari, Metrou Militari, Bricostore Militari, Praktiker Militari, Hornbach Militari, Mobexpert Militari. De asemenea, mall-ul Plaza Romania este situat în imediata apropiere a cartierului Militari. Alte avantaje ale acestui cartier sunt reţelele de transport RATB şi Metrorex. Astfel, cartierul este traversat de linia de metrou uşor 41, dar şi de troleibuze şi autobuze care fac legătura cu alte zone din Bucureşti. Pe teritoriul cartierului Militari se află nu mai puţin de 4 staţii de metrou.

Unul dintre dezavantajele cartierului Militari este zgomotul. Conform unei hărţi acustice a Capitalei, în cartierul Militari se înregistrează circa 70 de decibeli, aceasta fiind şi media pe Bucureşti. De asemenea, Militariul este un cartier destul de prăfuit, din cauză că aici se construieşte foarte mult. Printre ansamblurile rezidenţiale care au fost ridicate cât ai clipi se numără West Park, Quadra Place, Sema Park, Ten Blocks, Primavara Lujerului.