An predare An predare Martie 2023
Nr camere Nr camere 1 - 3 camere
Suprafata Suprafata 40 mp - 86 mp
Pret Pret 62.900 - 129.900 Euro

Descriere Novum Pacii

NOVUM BUSINESS INVEST a demarat lucrările pentru a livra în timp util şi la cel mai înalt standard de calitate, cel mai nou şi modern ansamblu rezidenţial din vestul Capitalei - PĂCII.

Despre ansamblu

Proiectul vă propune 140 de apartamente, atât garsoniere cât şi apartamente cu 2 şi 3 camere, iar datorită amplasamentului şi împrejurimilor reprezintă un cadru ideal ce îmbină spiritul familial de ACASĂ cu facilităţile unei vieţi urbane moderne. Compus din două corpuri, primul cu regim de înălţime 2S+P+9E, iar cel de-al doilea cu un regim de înălţime de 2S+P+10E, celor 140 de apartamente le sunt atribuite şi 155 de locuri de parcare.

Împrejurimile noului ansamblu PĂCII permit o gamă largă de activităţi, doar 13 minute te despart de o şedinţă de shopping în Militari Shopping Center sau de o plimbare în Parcul Drumul Taberei aflat de 15 minute depărtare.

Sunteţi aproape de puncte de interes importante, precum şcoli, universităţi, clinici medicale, centre comerciale, stadioane, iar mijloacele de transport în comun sunt foarte uşor de accesat: metrou (staţia Păcii la 8 minute de mers pe jos/ 650 m depărtare), autobuz (136, 137, 138, 178, 236), tramvai (8, 25, 35) sau troleibuz (61, 62).

METROU PACII - 650 m
PARCUL DRUMUL TABEREI- 1.1 km
FASHION HOUSE OUTLET MILITARI- 5.3 km
PLAZA ROMANIA- 3.9 km
AFI PALACE COTRCENI – 5.2 km

Facilități

Parcare subterană/supraterană Parcare subterană/supraterană
Acces securizat Acces securizat
Interfon Interfon

Schite

Localizare

Str. Piscul Crasani nr. 15B, Bucuresti

Dezvoltator

NOVUM INVEST este un dezvoltator imobiliar de succes, cu o experienţă de 11 ani pe piaţa din România.

Oferta de locuinţe pe care o punem la dispoziţie este diversă, pornind de la garsoniere noi şi până la apartamente decomandate de 2 şi 3 camere în diferite zone ale Bucureştiului.

Ansamblurile rezidenţiale din gama Novum Invest se adresează atât celor care doresc să locuiască în zona de business a capitalei, cât şi celor care doresc să traiască departe de aglomeraţia centrală. 

Locuinţele sunt situate în zone precum Lacul Morii, Splaiul Unirii, Nerva Traian, 13 Septembrie, Barbu Văcărescu, Grozăveşti, Prelungirea Ghencea 247 şi Prelungirea Ghencea 71. 

Experienţa bogată în domeniu este cea mai bună recomandare pentru serviciile de calitate pe care le oferim. În ultimii ani, am cunoscut o ascensiune puternică pe piaţa imobiliară din Bucureşti, cu aproximativ 1000 de apartamente vândute în cele 8 proiecte finalizate până acum. Pasiunea pentru ceea ce facem şi profesionalismul cu care lucrăm la fiecare proiect ne ajută să oferim fiecărei familii sau fiecărei persoane spaţiul de locuit ideal. 

Ești interesat?